Connect with us

Fotbal Intern

Superliga// Runda 18-a// REZUMAT VIDEO – Poli Iași – Farul 2-3 (0-3)// Rezultat „omologat” de Szabolcs Kovacs&VAR

Patru din cele cinci goluri marcate au fost verificate de VAR. Asupra primului, marcat în minutul 9 de Budescu, după o pasă primită de la Rivaldinho, avem dubii că ar fi fost validat corect. Reluările ne-au arătat caă atacantul brazilian Rivaldinho se afla într-o poziție clară de offsaid.

Farul Constanța pleacă din capitala Moldovei cu trei puncte și se reînscrie în lupta pentru calificarea în play-off, însă nu mai este echipa de acum 6 luni, puternică, bine pregătită fizic și sigură în defensivă.

Pe teren propriu, Politehnica este o echipă vulnerabilă și naivă. A încasat trei goluri de la CFR în prima repriză și în această seară de la Farul, tot în primele 45 de minute. În jocurile din deplasare naivitatea este uitată, nu o vedem. Greu de explicat acest mister, cum de neînțeles este și evoluția lui Bordeianu.

În minutul 70, Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs, s-a făcut că nu vede cum Mihai Popescu îl calcă în careu pe Luis Phelipe, pe care îl și descalță. PENALTY CLAR pentru Politehnica Iași, PENALTY CLAR pentru privitori, mai puțin pentru acest individ! Nici Ionuț Coza, arbitrul VAR, nu a dorit să vadă faultul comis de Mihai Popescu asupra lui Phelipe.

foto// captură video digi sport

Statistica partidei// Posesia: 68%-32%; Șuturi pe poartă: 5-4; Șuturi pe lângă poartă: 3-3; Cornere: 5-8; Cartonașe galbene: 3-3

MVP – Rivaldinho – 7

CRONICA LIVE

Meciul s-a terminat. Poli Iași – Farul 2-3

La partidă au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.

Minutul 90+6 – Corner pentru Farul.

Minutul 90 – Meciul este prelungit cu 7 minute!

Minutul 85 – Hagi îl înlocuiește și pe Rivaldinho. Toți marcatorii Farului sunt pe bancă.

Minutul 77 – Luis Phelipe părăsește terenul accidentat.

Minutul 75 – Fiecare echipă a beneficiat de 4 lovituri de la colțul terenului.

Minutul 70 – Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs, s-a făcut că nu vede cum Mihai Popescu îl calcă în careu pe Luis Phelipe, pe care îl și descalță. PENALTY CLAR pentru Politehnica Iași, PENALTY CLAR pentru privitori, mai puțin pentru acest individ! Nici Ionuț Coza, arbitrul VAR, nu a dorit să vadă faultul comis de Mihai Popescu asupra lui Phelipe.

Minutul 68 – Este rândul lui  Hheorghe Hagi să recurgă la schimbări.

Minutul 65 – GOOOOLL POLITEHNICA – Alin Roman înscrie pentru 2-3! Acum, Farul nu mai este sigură de victorie, după ce la pauză conducea cu 3-0.

Minutul 59 – Ocazie mare pentru Poli iași – Harrison trimite în bară.

Minutul 55 – GOOOOLL POLITEHNICA – Englezul Harrison înscrie în poarta goală. Este seara golurilor analizate de VAR. Arbitrul Szabolcs Kovacs validează golul după ce i s-a comunicat că jucătorul Politehnicii nu se afla în poziție de offsaid.

Minutul 46 – A început repriza a doua. Leo Grozavu, tehnicianul Politehnicii Iași, a efectuat trei modificări.

Final de primă repriză.

Minutul 45+8 – GOOOOLL FARUL – Louis Munteanu, despre care se spune că în iarnă va pleca la Bari, el fiind împrumutat de Fiorentina la Farul, a înscris pentru 0-3!

Minutul 45 – Prima repriză a fost prelungită cu 8 minute!

Minutul 44 – Formația constănțeană are o bună ocazie prin Budescu, șutul acestuia fiind parat de Silviu Lung jr.

Politehnica Iași echilibrează disputa la centrul terenului, Farul retrăgându-se deliberat. 

Minutul 14 – GOOOOLL FARUL – Rivaldinho înscrie cu capul din 6 metri, centrarea venind de la Ionuț Vână. Și acest gol a fost analizat de VAR preț de 3 minute!

Minutul 9 – GOOOOLL FARUL – Rivaldinho și Budescu scapă spre poarta Politehnicii și brazilianul îi pasează veteranului Budescu care înscrie din 5 metri. Asistentul Tunyogi Ferencz ridică fanionul. Faza se analizează la VAR și golul constănțenilor este validat. reluările ne-au arătat că Rivaldinho se afla în poziție de offsaid!

Minutul 1 – A început partida.

Schimbările vor fi notate în caseta tehnică.

Poli Iași: Lung 5– Martac 5, Samayoa 5, Katanec 4 (46, S. Buș), R. Ispas 5– A. Roman 6 (88, R. Ion), Bordeianu 4 (46, Jatoba 6), Garrobio 5– A. Dumitru 4 (46, Stefanovici), Harrison 6, Figueiredo 6 (77, A. Ciobanu)
Rezerve: Ailenei, Florin Ilie, A. Ciobanu, Gheorghiță, R. Tincu, R. Ion, S. Buș, Stefanovici, Jatoba
Antrenor: Leo Grozavu

Farul: Aioani 5 – Dussaut 6, Larie 5, M. Popescu 5, Kiki 5 – Vînă 6, Artean 6, Grameni 5 – Rivaldinho 7 (85, Sârbu), Louis Munteanu 6 (68, Mazilu), Budescu 6 (68, Borgnino)
Rezerve: Buzbuchi, Sîrbu, Marins, Queiros, N. Popescu, Borgnino, E. Sali, A. Mazilu, Da Costa
Antrenor: Gheorghe Hagi

Arbitru: Szabolcs Kovacs (Carei) / A1: Tunyogi Ferencz (Zalău), A2: Slabu Stelian (Brașov) (Galaţi) / Arbitru VAR: Ionuț Coza (Cernica), Arbitru AVAR:  Vlad Bârleanu (Cernica)

More in Fotbal Intern