Connect with us

Fotbal Intern

Superliga// Runda 16// REZUMAT VIDEO – Sepsi vs Rapid 0-0// Egalul lui Horațiu Moldovan!

Horațiu Moldovan, titularul din poarta Naționalei României, se află într-o mare formă sportivă. A ferecat poarta Rapidului în meciul cu Sepsi, salvându-și echipa în patru situații limită, prin intervenții sigure și de efect. 

Sepsi ar fi meritat toate cele trei puncte după numărul de ocazii avute în primele 45 de minute. În partea secundă, linia mediană a Rapidului a evoluat mai avansat și a reușit să-l blocheze pe Ștefănescu, permițându-i lui Borza să intre în combinații cu Papeau, Borja Valle și să-și încerce șutul cu stângul din preajma careului.

foto// playsport

Rezultatul de egalitate înregistrat la finele partidei îl mulțumește pe Cristiano Bergodi, însă nu și pe Liviu Ciobotariu, care și-ar fi dorit ca măcar unul dintre cei trei jucători cu profil ofensiv – Varga, Matei, Debeljuh – introduși în repriza a doua, să-l ajute. A încercat Debeljuh, dar s-a opus MVP-ul Horațiu Moldovan.

Statistica partidei// Posesie: 44%-56%; Șuturi pe poartă: 5-4; Șuturi pe lângă poartă: 6-9; Cornere: 6-6ș; Cartonașe galbene: 1-2

MVP: H. Moldovan – 8

CRONICA LIVE

Partida este prelungită cu 4 minute.

Minutul 88 – Șutul lui Cîrjan este deviat în corner.

Minutul 82 – H. Moldovan respinge de sub transversală mingea trimisă cu capul de Debeljuh. Portarul Rapidului este MVP-ul acestei partide ales de Ultras24.ro.

Minutul 78 – Tsomou execută o „foarfecă” pe spate și mingea cade pe transversală

Minutul 72 – Schimbări la ambele formații. 

Minutul 63 – Borza, rist exterior cu stângul, de la 17 metri, și Niczuly deviază în corner. Borza nu are piciorul drept!

Minutul 57 – Două schimbări la Rapid.

Minutul 49Funsho și Alimi sunt avertizați în debutul reprizei.

Minutul 46 – A început repriza a doua. Funsho și Alimi sunt avertizați în debutul 

În prima repriză, Rapid a avut o posesie de 55%, însă Sepsi a fost cu ocaziile de gol, cornerele (4) și șuturile pe poartă, patru la număr.

Este pauză.

Minutul 45+3 – Dublă ocazie Sepsi. Ștefănescu șarjează pe bulevardul creat de Borza, centrează în fața porții, mingea este șutată de Ion Gheorghe, Horațiu Moldovan respinge cu piciorul și Safranko, din 3 metri, reia pe lângă poartă. Rapid este norocoasă, iar în prima repriză nu a avut nicio ocazie de gol.

Minutul 45 – Prima repriză a fost prelungită cu 5 minute.

Partida a fost reluată, însă nu se știe dacă sistemul VAR-ul funcționează.

Minutul 36 – Ovidiu Hațegan a oprit partida și le-a comunicat căpitanilor de echipă că sistemul VAR nu mai funcționează. Jocul este oprit de aproximativ 4 minute!

Minutul 35 – Papeau primește cartonașul galben pentru un fault comis la centrul terenului.

Minutul 31 – Ocazie mare pentru Sepsi. H. Moldovan respinge mingea expediată de Aganovic dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri. 

Minutul 29 – Safranko trimite cu capul peste poarta Rapidului, din 5 metri, mingea fiind centrată din al 4-lea corner obținut de Sepsi.

Minutul 21 – Prima ocazie aparține formației gazdă. Safranko a trimis cu capul din plonjon, la colțul scurt, însă H. Moldovan a respins în corner.

Minutul 17 – Demi-voleul lui Gheorghe trece peste poarta Rapidului.

Minutul 12 – Papeau șutează dezamăgitor dintr-o „liberă” de la 17 metri, pe care tot el a obținut-o.

Debut alert de partidă. Moldovan a respins în corner mingea șutată de Ștefănescu din lovitură liberă. Trei cornere în primele patru minute, două de Sepsi, unul de Rapid.

Minutul 1 – A început partida.

Schimbările vor fi notate în caseta tehnică.

SEPSI: Niczuly 7 – Ciobotariu 6, Bălașa 6, Ninaj 6, Fl. Ștefan 6 (63, Varga 5) – Rența 6, Alimi 6 – I.Gheorghe 6,5, Ștefănescu 6,5, Aganovic 6 (73, Matei 4)– Safranko 5 (73, Debeljuh 5)
REZERVE: D. Moldovan, Kecskes, Oteliță, Kallaku, Rondon, Damașcan, Matei, Varga, Debeljuh
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

RAPID: H. Moldovan 8 – Braun 7, Săpunaru 5,5, P. Iacob 6, Borza 6 – Oaidă 6 (58, Kait 6), Al. Albu 6 (73, Cîrjan 5), Al. Ioniță II 5 (58, Tsoumou 6) – Funsho 6, Borja Valle 5, Papeau 6 (84, El Sawy)
REZERVE: Drăghia, Onea, I. Cristea, Dr. Grigore, Kait, El Sawy, Cîrjan, Pănoiu, Tsoumou
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Stadion: Sepsi Arena (Sfântu Gheorghe)
Arbitru: Haţegan Ovidiu 8 (Arad) / A1: Grigoriu Mircea Mihail 8 (Bucureşti), A2: Danşa Ciprian Florin 8 (Satu Mare) / Arbitru VAR: Găman George Cătălin (Craiova), Arbitru As. VAR: Baban Vlad (Iaşi).

Cotidianul electronic Ultras24.ro a decis să schimbe „tactica de joc” în privința redactării cronicilor. Începem de astăzi, vineri 10 noiemmbrie, cu primul meci din cadrul rundei a 16-a a Superligii.

Astfel, jucătorii vor fi notați pentru prestațiile lor, mai puțin cei care intră după minutul 80. În cazuri excepționale – înscrierea unui gol, cartonaș roșu – rezervele introduse vor primi note în „catalog.”

De note nu va scăpa nici brigada de arbitri, iar notarea pentru toți cei implicați în spectacolul fotbalistic începe de la 3!

În caseta de meciului se va regăsi și „rubrica’” MVP.

REZUMAT VIDEO

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern