Connect with us

Fotbal International

Superliga// Runda 15// Avancronici la UTA vs Dinamo și FC Hermannstadt vs CFR// Chivulete, înlocuitorul lui Istvan Kovacs pentru jocurile importante ale CFR-ului?

15 septembrie 2023, UTA – Universitatea Cluj 0-1: a fost ultima înfrângere suferită de arădeni pe prima scenă. Au urmat în campionat o victorie şi cinci remize.

Dinamo nu a mai câştigat în SuperLigă din 19 august 2023, atunci când s-a impus cu 3-2 pe terenul celor din Voluntari. După acel succes, elevii lui Ovidiu Burcă au înregistrat trei rezultate de egalitate şi cinci partide pierdute.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 78 de ori în principala competiţie internă, de 20 de ori s-au impus arădenii, de 38 de ori au câştigat bucureştenii, iar alte 20 de partide s-au terminat la egalitate.

Palmaresc cu UTA gazdă: 38 de meciuri – 13 succese UTA – 9 remize – 16 victorii Dinamo.

Cea mai recentă întâlnire directă din SuperLiga României: 13 mai 2022, Dinamo – UTA 1-1, marcatori C. Irobiso, respectiv N. Cardoso.

Partida se dispută la Oradea și va începe la ora 18.00. Ploieșteanul Andrei Moroiță este arbitrul meciului.

Ultima partidă a etapei și a turului se joacă la Sibiu, între FC Hermannstadt și CFR Cluj. Partida va începe la ora 21.00 și va fi condusă de Florin Andrei Chivulete. Să fie Chivulete înlocuitorul lui Istvan Kovacs pentru meciurile importante ale CFR-ului?

Neînvinşi în precedentele 10 runde, interval în care au înregistrat două victorii şi opt remize, elevii lui Marius Măldărăşanu primesc vizita multiplei campioane a României, reconstruită de Andrea Mandorlini într-un timp record şi care a rămas una dintre principalele candidate la titlu.

25 septembrie 2023, Rapid – CFR 3-1: a fost singura înfrângere suferită de clujeni în ultimele 10 etape, în rest şapte succese şi două rezultate de egalitate.

FC Hermannstadt şi CFR s-au mai întâlnit de opt ori în principala competiţie internă, de cinci ori s-au impus clujenii, un joc a fost câştigat de sibieni, iar alte două partide s-au terminat la egalitate.

Primul meci a avut loc pe 22 septembrie 2018, FC Hermannstadt – CFR Cluj 0-1.

Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat pe 10 august 2019, CFR Cluj – FC Hermannstadt 3-0.

Cele mai multe goluri s-au marcat pe 30 noiembrie 2022, FC Hermannstadt – CFR Cluj 2-3.

Cea mai recentă dispută directă din campionat: 20 decembrie 2022, CFR Cluj – FC Hermannstadt 0-1, gol marcat de Florin Bejan.

 

Advertisement

More in Fotbal International