Connect with us

Fotbal Intern

SUPERLIGA// Etapa a 9-a// Reghecampf simte că un nou eșec l-ar putea costa postul// Sepsi este singura echipă neînvinsă din acest sezon de prima ligă

Un singur meci este programat astăzi, sâmbătă 16 septembrie, în SUPERLIGA. În Bânie, pe „Ion Oblemenco”, CSU Craiova va primi vizita Sepsi Sf. Gheorghe, partida fiind programată de la ora 21.30.

Craiova lui Rechecampf vine după două eșecuri, iar Sepsi nu a cunoscut încă înfrangerea în această ediție de cmpionat.

La conferința de presă organizată vineri de clubul craiovean, Laurențiu Reghecampf a afirmat că așteaptă să vadă o schimbare de atitudine la jucătorii săi, care, în ultimele două partide, cu Farul și FCSB, s-au prezentat lamentabil. Acesta nu va putea conta în meciul cu Sepsi pe Baiarm și Zajkov, ambii accidentați la echipele naționale.

„Venim după o perioadă grea, după meciuri în care nu am avut atitudinea necesară pentru a avea pretenţii să câştigăm puncte, am jucat slab. În numele tuturor, cer scuze fanilor, nu numai celor care au fost la Bucureşti, ci şi celor care au văzut meciul la TV. Întâlnim un adversar care vine după o perioadă bună, ne-a pus mereu probleme, o echipă care câştigă trofee şi vrea în play-off.  Meciul este la fel de greu ca şi cele cu Farul şi FCSB. Sepsi, CFR, Rapid, FCSB sau Farul sunt echipe care se vor lupta pentru primul loc. Jucătorii şi-au dat seama că nu este OK drumul pe care am fost, trebuie să schimbăm atitudinea, devotamentul faţă de culorile clubului.

foto// facebook UCVOficial.com

Suntem într-o situaţie neplăcută, sper să fie alt meci, sunt pozitiv, am încredere în jucători, ştiu că nici ei nu sunt mulţumiţi de ceea ce s-a întâmplat, avem capacitatea să câştigăm meciul. Nu am văzut lucruri pozitive în meciurile trecute. Din păcate, am avut mulţi jucători care au fost plecaţi la loturi, avem şi doi absenţi, Zajkov şi Baiaram, care s-au accidentat la echipele naţionale, nu ştim care va fi perioada lor de refacere. Avem nevoie de mai multă seriozitate şi determinare, pentru că valoare au jucătorii.

 

Liderii trebuie să ia atitudine, nu-mi fac probleme, ştiu ce am la dispoziţie şi ştiu ce pot face aceşti jucători când dau drumul la motoare. Jucătorii care trebuiau să-şi dea seama de anumite greşeli au fost la antrenamente, fiindcă au fost mari greşeli la golurile primite, noi nu am contat nicio secundă în meciul cu FCSB. Nu a fost o surpriză plecarea lui Cîmpanu, el a luat decizia, fiind probabil nemulţumit că nu juca, dar se poate întoarce şi să fie titular la Craiova” a declarat Laurenţiu Reghecampf.

 

 

Advertisement

More in Fotbal Intern