Connect with us

Fotbal Intern

SUPERLIGA// Etapa a 9-a// Derby-ul Moldovei sau Derby-ul Foamei de puncte. Astăzi, la Iași!// CFR vs Petrolul încheie etapa

Etapa a 9-a din Superligă programeză în această seară de luni, 18 septembrie, partidele Poli Iași vs FC Botoșani, ora 18.30, respectiv CFR Cluj vs Petrolul Ploiești.

Derby-ul Moldovei se va juca în condiții speciale. Gazdele ocupă penultima poziție în clasament, cu 6 puncte, iar oaspeții ultimul loc, fără nicio victorie și doar cu patru puncte obținute.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 20 de ori în principala competiţie internă, de șapte ori a învins Poli Iaşi, de opt ori a câştigat FC Botoşani, iar alte cinci partide s-au terminat la egalitate.

foto arhiva – Botoșăneanul.ro// Poli Iași vs FC Botoșani

Ultimul meci din etapă se va juca la Cluj-Napoca, de la ora 21.30, în cartierul Gruia, unde CFR-ul lui Mandorlini primește vizita Petrolului, formație care nu a pierdut în ultimele cinci etape.

Formația clujeană are doar 7 partide jucate, însă a reușit să adune 16 puncte, iar în cazul unei victorii va urca pe poziția a doua a clasamentului. Petrolul, cu 13 puncte, locul 5, va încerca să termine neânvinsă și acest meci.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 24 de ori în principala competiţie internă, de 10 ori au câştigat clujenii, de șapte ori au învins ploieştenii, iar alte șapte partide s-au terminat la egalitate.

Palmares cu CFR gazdă: 12 jocuri – 6 victorii CFR Cluj – 4 remize – două succese Petrolul.

Advertisement

More in Fotbal Intern