Connect with us

Din Voleu

SUPERLIGA – Echipa etapei a 24-a

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 24-a:

PORTAR

Răzvan Sava (CFR Cluj) – Intervenţiile tânărului portar, dintre care trei decisive, au avut un rol important în victoria reuşită de clujeni pe „Ilie Oană”.

FUNDAŞI

Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova) – A avut o prestaţie consistentă. Urcările lui în atac au pus presiune pe adversari.

Ionuţ Larie (Farul Constanța)Şi-a mobilizat excelent colegii, făcându-i să creadă că pot pleca neînvinşi. A ajuns la şapte goluri marcate.

Alexandru Benga (UTA Arad) – Căpitanul arădenilor a fost ca un zid în faţa adversarilor. Şi-a condus echipa spre un nou succes.

Matheus Mascarenhas (FC U Craiova 1948)O evoluţie solidă în partea stângă. A participat la primul gol înscris de olteni.

MIJLOCAŞI

Baba Alhassan (FCSB)A fost la înălţime pe toată durata partidei. A devenit primul jucător care a marcat pentru două echipe în ediţia curentă (un gol pentru FCSB / două goluri pentru FC Hermannstadt).

Alexandru Creţu (Universitatea Craiova) – Mijlocaşul Universităţii Craiova a înscris pentru a cincea oară în campionatul curent, în care mai are şi două pase decisive.

foto// UCVOficial

Kader Keita (CFR 1907 Cluj)A marcat golul care a readus-o pe CFR în joc, reuşita sa fiind una de mare calitate.

ATACANŢI

Juan Bauza (FC U Craiova 1948)Pe lângă golul fabulos reuşit, a participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de craioveni.

Albion Rrahmani (FC Rapid 1923)Din nou, vârful giuleştenilor şi-a trecut numele pe tabelă. A ajuns la opt goluri marcate în nouă jocuri.

Eric Omondi (UTA Arad)A fost jucătorul care a făcut diferenţa în duelul cu Universitatea Cluj, în care a înscris de două ori şi a oferit o pasă decisivă.

ANTRENORUL ETAPEI

Bogdan Andone (FC Botoşani – FOTO) – A crezut în şansa echipei! Inspirat la schimbări, Lopez şi Mouaddib au marcat, iar tânărul Mitrov a pasat decisiv la golul victoriei.

De citit și:

SuperLiga// Runda 24-a// Rezumat Video – FCSB vs Farul 1-1 (0-0)// Penalty, cadoul perfect la împlinirea a 59 de ani!

More in Din Voleu