Connect with us

Fotbal Intern

SUPERLIGA – Echipa etapei a 18-a

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 18-a:

PORTAR

Lukas Zima (Petrolul Ploiești) – Datorită intervenţiilor portarului ceh, ploieştenii şi-au continuat seria meciurilor fără înfrângere.

FUNDAŞI

Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova) – A depus un efort consistent în cele 81 de minute în care s-a aflat pe teren, reuşind să impună respect.

Gabriel Mutombo (FC Botoşani) – O prestaţie sigură. A câştigat majoritatea duelurilor în care a fost implicat.

Raul Da Silva (Universitatea Craiova) – Experimentatul fundaş brazilian a făcut un joc solid în centrul defensivei Universităţii Craiova.

Miguel Gomes Silva (Oţelul Galați) – A fost la înălţime! A oprit orice încercare adversă de a pătrunde pe flancul său.

MIJLOCAŞI

Eric Omondi (UTA Arad) – Introdus la pauză, s-a dovedit a fi o mutare inspirată, asta deoarece a contribuit la ambele reuşite ale arădenilor.

Juri Cisotti (Oţelul Galați) – Este un jucător exponenţial în sistemul gândit de Dorinel Munteanu. Pe lângă golul marcat, a dominat centrul terenului.

Alexandru Chipciu (Universitatea Cluj) – Căpitanul Universităţii Cluj şi-a trecut în cont o nouă pasă decisivă, a patra din acest sezon.

ATACANŢI

Marius Ştefănescu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – Graţie dublei reuşite de el, covăsnenii au luat trei puncte extrem de importante în lupta pentru un loc în play-off.

Rivaldinho (Farul Constanța) – Al doilea joc la rând în care a marcat. În plus, a reuşit şi o pasă decisivă.

Constantin Budescu (Farul Constanța) – Responsabil cu spectacolul! A marcat şi a oferit un assist de clasă. Are patru goluri şi șase pase decisive în ultimele 10 apariţii în SuperLiga României.

ANTRENORUL ETAPEI

Dorinel Munteanu (Oţelul Galați – FOTO) – După titlul câştigat la finele sezonului 2010-2011, fostul mare internațional scrie din nou istorie cu Oţelul, pe care a luat-o din eşalonul al treilea, a promovat-o în al doilea, apoi în Superligă, competiţie în care impresionează. Ultimul rezultat, victoria pe terenul liderului, a venit să confirme jocul bun prestat de gălăţeni cu precădere în deplasare, unde sunt neînvinşi.

More in Fotbal Intern