Connect with us

Fotbal Intern

SUPERLIGA – Echipa etapei a 14-a

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 14-a:

PORTAR

Horaţiu Moldovan (FC Rapid 1923) – A avut patru intervenţii importante. A bifat al cincilea meci fără gol primit.

FUNDAŞI

Christopher Braun (FC Rapid 1923) – Este un mare câştig pentru Rapid. Şi în ultima rundă, experimentatul fundaş de bandă a avut o evoluţie consistentă.

Andrei Miron (Universitatea Cluj) – Titularizat de Ioan Ovidiu Sabău, a jucat fără greşeală în defensivă. În plus, a marcat primul gol în campionat pentru grupareea clujeană.

Branislav Ninaj (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – A făcut un joc perfect în defensivă, fiind ca un zid în faţa adversarilor.

Andrei Borza (FC Rapid 1923) – De la meci la meci, puştiul transferat de la Farul se dovedeşte a fi tot mai bun. Implicat total în ambele faze de joc.

MIJLOCAŞI

Jair Silva (Petrolul Ploiești) – A trecut cu bine peste greşeala din startul meciului şi a terminat partida din postura de „Jucătorul meciului”, asta după ce a marcat direct din lovitură liberă şi a scos un penalty.

Dan Nistor (Universitatea Cluj) – A înscris pentru a opta oară în sezonul curent, în care a ajuns la cinci assist-uri. Este fotbalistul din primele 14 runde cu cele mai multe contribuţii ofensive.

Karlo Muhar (CFR 1907 Cluj) – Mijlocaşul croat şi-a trecut de două ori numele pe tabelă în duelul ultimelor campioane din SuperLiga României.

ATACANŢI

Marius Ştefănescu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – A fost jucătorul care a făcut diferenţa în partida cu FC Voluntari. Și-a arătat clasa.

Philip Otele (CFR 1907 Cluj) – A fost un pericol permanent pentru apărarea adversă. A contribuit la succesul echipei sale cu două pase de gol.

Claudiu Micovschi (UTA Arad) – Un gol şi o pasă decisivă. A făcut cel ma bun meci în tricoul formaţiei arădene.

ANTRENORUL ETAPEI

Cristiano Bergodi (FC Rapid 1923 – FOTO) – A pregătit perfect derby-ul cu Universitatea Craiova, iar la final s-a bucurat de cea de a 100-a victorie din carieră în SuperLiga României.

 

Advertisement

More in Fotbal Intern