Connect with us

Fotbal Intern

SUPERLIGA – Echipa etapei a 10-a// Ce „11” i-a ales LPF lui Dorinel Munteanu, desemnat antrenorul ultimei runde

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 10-a:

PORTAR

Cosmin Dur Bozoancă (Oţelul Galați) – A avut patru intervenţii importante prin care a ţinut neatinsă plasa porţii gălăţenilor.

FUNDAŞI

Christopher Braun (FC Rapid 1923) – A făcut foarte bine ambele de joc. A contribuit decisiv la ultimul gol marcat de giuleşteni.

Paul Papp (Petrolul) – Condusă excelent de experimentatul fundaş, apărarea Petrolului a făcut faţă cu brio atacurilor adverse.

Andrei Artean (Farul) – Este un jucător exponenţial pentru dobrogeni, dăruirea lui fiind un exemplu. O evoluţie lăudabilă în apărare.

Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova) – Şi-a continuat prestaţiile bune cu un gol, primul din stagiunea curentă.

MIJLOCAŞI

Julian Marchioni (Politehnica Iaşi) – A marcat golul care a deschis drumul ieşenilor spre a treia victorie în deplasare din acest sezon.

Adrian Şut (FCSB) – Un joc ireproşabil la centrul terenului. În plus, a marcat un gol frumos, primul din ediţia în curs.

Darius Olaru (FCSB) – Căpitanul roş-albaştrilor a fost cel mai bun jucător din duelul de la Sf. Gheorghe, meci în care a marcat un gol spectaculos şi a oferit un assist.

ATACANŢI

Adrian Mazilu (Farul) – A făcut diferenţa în duelul constănţenilor cu Dinamo, meci în care a oferit două assist-uri.

Albion Rrahmani (Rapid) – Trei duble în patru meciuri! Indiscutabil, unul dintre străinii cu cel mai mare impact pozitiv dintre cei ajunşi de-a lungul timpului în campionatul României.

Florinel Coman (FCSB) – A înscris şi a pasat decisiv. Cifre formidabile în campionatul actual: patru goluri, cinci assist-uri şi un penalty scos.

ANTRENORUL ETAPEI

Dorinel Munteanu (Oţelul Galați – FOTO) – A pregătit perfect meciul cu echipa care, la finalul rundei precedente, avea cel mai bun atac. Foarte inspirat şi la schimbări, ambele goluri fiind reuşite de jucători introduşi pe durata partidei.

Advertisement

More in Fotbal Intern