Connect with us

Fotbal Intern

SUPERLIGA// Ce mesaj le-a transmis Dawa pariorilor rasiști

Joyskim Dawa (FCSB), eliminat din postura de ultim aparător în partida FC Hermannstadt – FCSB, fază care a contribuit la înscrierea golului egalizator, a primit după partidă mai multe mesaje jignitoare pe rețelele sociale. Unele dintre aceste mesaje sunt rasiste!

Jucătorul a ținut să le transmită detractorilor un MESAJ ELEGANT:

„Greșelile fac parte din fotbal, dar nimeni nu poate veni să-mi jignească pielea (n.r. culoarea pielii). Poți fi dezamăgit, dar te rog să mă respecți și să nu fii rasist. Apropo, banii pe care îi pierzi la pariuri nu sunt nici treaba mea și nici responsabilitatea mea. Sunt plătit să joc fotbal, nu să te fac pe tine mai bogat. Mulțumesc!”a scris Dawa.

foto// digisport

Robert Stănici, jucător de Liga 3, a devenit vedetă peste noapte în media românească

Unul dintre mesajele rasiste primite Dawa pe contul de Instagram a venit din partea utilizatorului Robert Stănici, care este jucător de fotbal la CSM Cetatea Turnu Magurele (Liga 3).

Stănici, potrivit ProSport, susține că el nu i-a trimis mesaje rasiste, ci doar l-ar fi criticat pentru faza din minutul 60.

„I-am spus doar că aș putea să joc mai bine decât el și dacă vrea să facem unu contra unu. Nu l-am jignit cu nimic. Din mesaje probabil a editat. Nu l-am jignit, i-am spus că este un jucător slab de fotbal.

(n.r. Reacția pe care a avut-o în momentu în care i-a fost prezentată captura de ecran postată de Dawa) Niște colegi de echipă au făcut o glumă mai proastă.

Nu știu dacă ei. Acum am văzut ce s-a întâmplat, cred că cineva mai are contul meu. Eu nu am treabă să comentez munca altora.

Contul mi-a fost spart și încerc să-l închid pentru un moment. Mai este cineva pe el. Am schimbat parola. Eu acum am văzut cele întâmplate. Nici nu știam despre ce este vorba. Zi bună”, a spus Robert Stănici, pentru ProSport.

Advertisement

More in Fotbal Intern