Connect with us

Din Voleu

SuperLiga – Nominalizări surpriză pentru „11”-le etapei a 28-a// Vezi echipa și antrenorul!

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 28-a:

PORTAR

Adnan Golubovic (Dinamo) – Intervenții salvatoare, oferă siguranță echipei sale.

FUNDAŞI

Christopher Braun (FC Rapid 1923) – A făcut cel mai bun meci al său în 2024, atât în zona apărării cât și în cea ofensivă.

Lucas Masoero (Universitatea Cluj) – Foarte sigur în intervenții, nu a fost niciodată păcălit de atacanții echipei campioane.

Denis Ciobotariu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – A evoluat fără greșeală atât în sistemul cu doi fundași centrali, cât și în cel cu trei.

Robert Bădescu (FC Rapid 1923) – A debutat cu gol și a avut o exprimare extrem de consistentă, în ciuda tinereții sale.

MIJLOCAŞI

Domagoj Pavicic (Dinamo) – A inventat pasa golului de trei puncte și a creat numeroase oportunități colegilor săi.

Nicolae Păun (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – A venit din linia a doua și a marcat primul gol al partidei. A avut și numeroase intervenții defensive extrem de utile.

Alexandru Mitriţă (Universitatea Craiova) – Un fotbalist care simplifică viața echipei sale. Cele două pase de gol vin în sprijinul acestei afirmații!

ATACANŢI

Ştefan Baiaram (Universitatea Craiova) – Și-a regăsit pofta de joc și a redevenit atacantul în care Universitatea și-a pus atâtea speranțe.

Albion Rrahmani (FC Rapid 1923) – Este marcatorul pe care și l-ar dori orice echipă din SuperLigă. Cu dubla reușită a ajuns la 11 goluri marcate în acest sezon, în care a fost accidentat o lungă perioadă.

Florinel Coman (FCSB) – Are 14 goluri marcate și l-a egalat pe Darius Olaru în clasamentul golgheterilor! Este în mare formă și s-a transformat într-o veritabil coșmar pentru orice apărător advers.

ANTRENORUL ETAPEI

Ivaylo Petev (Universitatea Craiova – FOTO) – Are meritul că și-a împins echipa spre victorie într-un moment greu, după ce fusese egalată. A gestionat bine un meci împotriva unui adversar extrem de puternic pe teren propriu.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu