Connect with us

Fotbal Intern

Ștefănescu a semnat cu FCSB/ Transferul s-a făcut pe 1,3 milioane de euro/ 50% din bani pleacă spe Cluj-Napoca!

În această după-amiază de vineri, 14 iunie, la palatul lui Gigi Becali, Marius Ștefanescu (25 ani) a semnat cu FCSB.

Acesta este al treilea transfer al verii perfectat de campioana României, după venirile lui David Kiki (30 de ani) și  Daniel Popa (28 de ani). 

”Bine ai venit, Marius Ștefănescu!

FCSB anunță transferul lui Marius Ștefănescu, jucător provenit de la Sepsi.

Atacantul în vârstă de 25 de ani a semnat deja contractul și se va alătura lotului în cantonamentul echipei din Țările de Jos. Marius, care a evoluat în 191 de partide și a înscris 37 de goluri pentru covăsneni, va purta tricoul cu numărul 15.

Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, au scris cei de la FCSB pe Facebook.

Transferul mijlocașului de bandă s-a făcut în schimbul sumei de 1,3 milioane de euro, dar în contul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe vor rămâne doar 750.000 de euro, cealaltă jumătate urmând a fi virată clubului Viitorul „Mihai Georgescu” (Cluj-Napoca).

În 2018, FC Viitorul Mihai Georgescu i-a transferat pe Marius Ștefănescu și Nicolae Păun la Sepsi Sfântu Gheorghe. La propunerea lui Laszlo Dioszegi, patronul echipei covăsnene, jucătorii au rămas în coproprietatea cluburilor cu părți egale, 50% Sepsi – 50% FC Viitorul „Mihai Georgescu”.

De citit și:

Campionii au efectuat vizitele medicale/ Edjouma s-a alăturat lotului, iar Ștefănescu este așteptat la Palat!

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern