Connect with us

Din Voleu

Sabău („U” Cluj) anunță posibila despărțire de 11-12 jucători și admite că ar fi trebuit să fie mai dur!

La finalul partidei cu Dinamo, Ioan Ovidiu Sabău, tehnicianul ”U” Cluj, a afirmat că 11-12 jucători sunt la final de contract și ar putea să nu mai continue la gruparea ardeleană.

Realitatea e cea care se vede. Am schimbat și sistemul la cest joc, am jucat un 4-3-1-2. Am vrut să alergăm adversarul, să nu ne retragem, să jucăm sus. Au fost câteva acțiuni frumoase.

Am avut acea teamă, foarte crispați. Nu mai avem dinamică, rapiditate în gândire, să meargă mingea repede. Greșim simplu, e presiunea. Asta ne este meseria. Ar fi trebuit să arătăm mult mai bine. Jucăm cu Voluntari, sperăm la un joc mai bun.

E un subiect care pe mine personal nu mă afectează (n.r. cu Marius Șumudică). S-a discutat. Am și eu sursa mea. Am înțeles că s-a discutat venirea. Nu trebuie să fiu surprins că se poate întâmpla așa ceva. Încercăm să terminăm campionatul acesta bine.

Trebuie făcută o analiză. Nu e ușor să construiești o echipă competitivă. Alții spun că asta e nivelul, alții că am fi putut mai mult. Și eu cred că am fi putut mai mult. Și eu cred că poate ar fi trebuit să fiu mai diferit, să fiu mai dur.

Noi mergem să câștigăm la Voluntari. Dinamo e un club pe care îl iubesc. Oricine a jucat pentru Dinamo simte ceva aparte. M-a format ca sportiv adevărat. Am rămas cu prieteni.

Eu am zis că atunci când se va construi acel stadion, Dinamo va redeveni acel club puternic, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la flash-interviul de după jocul cu Dinamo.

De citit și:

SuperLiga// Rezumat Video – „U” Cluj vs Dinamo 3-3 (1-1)/ Egal! Să te bucuri sau să plângi?

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu