Connect with us

Echipe Nationale

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Elveția: copiii sub 14 ani au acces gratuit în cele două tribune!

Biletele pentru meciul cu Elveția sunt disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, dar și în aplicația Fan Arena by FRF. 

Prețuri bilete:
35 lei – Peluze
60 lei – Tribune
300 lei – VIP albastru
500 lei – VIP roșu

Copiii au acces gratuit în cele două tribune

„Ca urmare a prezenței numeroase a copiilor pe Arena Națională, la meciul cu Andorra, în semn de mulțumire pentru atmosfera creată de copii și comportamentul acestora, Federația Română de Fotbal a extins sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune.

Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru ca un copil să beneficieze  bilet, e necesară prezența a cel puțin unui adult și se pot comanda maximum 4 bilete, informează”, FRF.ro.

Descarcă aplicația din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și poți cumpăra bilete la meciul României din preliminariile EURO 2024, cu Elveția. Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat ultima versiune.

Biletele vor fi livrate în format digital la adresa de mail înregistrată.

Advertisement

More in Echipe Nationale