Connect with us

Echipe Nationale

REZUMAT VIDEO// Israel – România 1-2// Mesajul lui Edi Iordănescu către jucători, detractori și suporterii Naționalei!

România a învins Israel în pusta maghiară, scor 2-1 (1-1), și… ÎN SFÂRȘIT, S-A CALIFICAT LA EURO 2024 (!), iar marți, 21 noiembrie, va juca pentru locul 1 în Grupa I.

19 puncte a acumulat selecționata noastră – 5 victorii, 4 remize, nicio înfrângere, 15 goluri marcate și 5 primite – în cele 9 partide disputate!

Elveția, care a pornit ca mare favorită la ocuparea primei poziții în clasamentul final, a terminat la egalitate, sâmbătă seara, cu Kosovo, scor 1-1, și se află pe locul 2, la două puncte distanță.

Pentru România urmează meciul cu Elveția, ultimul din grupă, programat marți, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

Se va juca cu Casa Închisă!

SELECȚIONERUL LE-A CERUT JUCĂTORILOR SĂ DECLANȘEZE FIESTA!

Edi Iordănescu, selecționerul României, a avut la flash-interviul de după partidă un discurs calm și moderat, însă odată ajuns în vestiar s-a dezlânțuit, îndemnându-i pe  pe jucători să cânte și să se bucure din toată inima.

„Sunt mândru, e un privilegiu că vă antrenez, e cea mai mare bucurie și mândrie a mea și în același timp România a uitat să se bucure. Hai să le arătăm cum se bucură!”

 

EDI IORDĂNESCU: „Consider că mi s-au făcut multe nedreptăți”

O bucurie fără margini și o mândrie foarte mare, am crezut în ei din prima clipă, au dovedit că formează un grup imbatabil, ne dorim să rămânem așa până la capăt.

Păreri, critici, critici au fost din prima zi în care am venit la echipa națională, dacă era mai multă toleranță, mai mult suport, poate făceam și mai bine. Consider că mi s-au făcut multe nedreptăți. Vreau să îi mulțumesc familiei mele, sunt cei mai importanți pentru mine, le sunt foarte recunoscător. Mulțumesc celor care au fost mai sceptici, sperăm că i-am convins.

Mulțumesc nu în ultimul rând Federației și președintelui, mi-a dat credit total. Mulțumesc lui Dumnezeu, știți că sunt credincios, au fost și rugăciuni, le-am făcut cu mândrie și cu bucurie.

// n. red. referitor la George Pușcaș// Este primul semn că ar trebui să fim mai toleranți cu jucătorii noștri. Joacă în Serie A, și-a adus contribuția pentru promovarea echipei. Vreau să salut toți băieții care au fost aici în această campanie, sunt unii care nu sunt acum din diferite motive. Îi felicităm și suntem mândri de ei. Mi-a spus ceva fantastic, nu pot să vă spun, e o chestie intimă.

Suntem neînvinși, am atins borne impresionante. Și cine m-a criticat, sunt deschis pentru colaborare total. (n.r. despre meciul cu Elveția) Eu deja simt o responsabilitate maximă pentru cei 50.000 de oameni care vor veni și pentru toți suporterii naționalei”, a declarat selecționerul României la finalul partidei Israel – România 1-2.

REZUMAT VIDEO // Israel – România 1-2// ROMÂNIA MERGE LA EURO 2024!

 

 

Advertisement

More in Echipe Nationale