Connect with us

Fotbal Intern

„Regele” are pile la Comisia de Disciplină?// Câte etape de suspendare au primit Gică Hagi, V. Gheorghe, V. Crețu, Nemec și Pius

La finalul partidei Farul vs FC Hermannstadt, scor 1-1, în cadrul rundei a 16-a din Superiligă, Gheorghe Hagi s-a repezit la arbitrul Horațiu Feșnic reproțându-i faptul că în faza premergătoare celei în urma căreia oaspeții au marcat golul egalizator s-a petrecut un fault asupra unui dintre jucători. Arbitrul clujean nu a stat pe gânduri și i-a arătat cartonașul roșu.

Astăzi, miercuri 15 noiembrie, Comisia de Disciplină a FRF l-a pedepsit pe antrenorul Gheorghe Hagi cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 320 lei.

sursa// fanatik.ro – captură video

Strigătoare la cer este amenda dată jucătorului Valentin Gheorghe (Universitatea Cluj), eliminat pentru o presupusă lovitură cu cotul dată în fața lui Dumitriu, fotbalistul Petrolului. Mijlocașul clujean a primit 2 etape de suspendare și penalitate sportivă de 3.000 de lei!

foto// digi sport – eliminarea lui V. Gheorghe

Nemec Adam (FC Voluntari) și Pius Udeme Junior (FC Botoșani), ambii eliminați pentru cumulul de două cartonașe galbene în jocul FC Botoșani vs Voluntari, scor 3-3, au fost sancționați cu suspendare pentru câte un joc și câte o penalitate sportivă de 740 lei.

În fine, Valentin Crețu (FCSB), pentru cartonașul roșu încasat în partida cu FC U 1948 Craiova, a primit aceeași pedeapsă că și Valentin Gheorghe, 2 etape+3.000 lei amendă.

 

Advertisement

More in Fotbal Intern