Connect with us

Din Voleu

Rednic susține că „un adult la zece copii e puțin”/ Mircea Rednic: „Aș da voie la o femeie cu doi copii!”

Mircea Rednic, tehnicianul UTA-ei, și-ar fi dorit ca decizia Comisiei de Recurs să o modifice pe cea a Comisiei de Disciplină, dar nu a fost să fie. Pe 9 aprilie, când s-a judecat recursul, Rednic a împlinit 62 de ani.

Vineri, de la ora 17.30, pe „Francisc Neuman”, se dispută UTA vs FC Hermannstadt, iar în tribune se vor afla doar copii. 

Am avut parte de multe episoade de ziua mea, uneori chiar de demiteri. Acum am sperat că poate… Am sperat la o decizie în favoarea fotbalului, pentru spectacol.

Foto – UTA

Fotbalul se joacă pentru spectatori. Nu-i destul că am jucat pe la Sibiu, Oradea sau mai știu eu pe unde? Ce vină au abonații? Ei ce vor spune? «Ne-am făcut abonament ca să stăm și să ne uităm la televizor?» Nu e corect și nu e normal ca noi să fim penalizați la fel ca echipa gazdă, ca și clubul organizator.

foto – UTA vs Fc Botoșani – Superbet – playsport.ro

Mi-a plăcut de cum s-au comportat copiii. Au strigat non-stop, dar se mișcau așa (n.r. – arătând unduiri cu mâna), de parcă era un tsunami în tribune. Aș vrea să vină și femeile la meci. Un adult la zece copii mi se pare puțin. Aș da voie la o femeie cu doi copii.”, a declarat Rednic, citat de gsp.ro.

Ieri, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a hotărât suspendarea antrenorilor secunzi Florin Berța și Dumitru Costache, ambii de la FC Hermannstadt, în urma incidentelor de la finalul partidei cu Universitatea Cluj.

De citit și alte două materiale:

Oficial// Suspendări drastice dictate împotriva lui Bogdan Mitrea („U” Cluj) și a unui antrenor de la Hermannstadt!/ Vezi ce sancțiuni au mai fost dictate

SuperLiga// Programul etapelor 5-7 Play-off și Play-out

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu