Connect with us

Fotbal Intern

Rapid București l-a prezentat pe Marian Aioani, noul portar

Portarul Marian Aioani (24 ani) a semnat un contract valabil pe trei ani și jumătate cu Rapid, iar Farul va încasa 400.000 de euro, care și-a păstrat și un procent de 20% dintr-un eventual transfer.

Chindia Târgobviște (Liga 2), club de la care portarul a plecat la Farul Constanța, se alege cu 60.000 de euro. Dâmbovițenii aveau o clauză de 15% dintr-un transfer de la Farul al lui Aioani.

”Rapid continuă seria transferurilor, reușind să îl achiziționeze pe Marian Aioani, goalkeeperul campioanei Farul Constanța. În vârstă de 24 de ani, Aioani a semnat cu Rapid un contract valabil pe trei ani și jumătate, urmând să se alăture lotului antrenat de Cristiano Bergodi chiar de mâine.

În prima parte a campionatului, Marian a jucat în 18 meciuri din Superligă, dintre care cinci au fost încheiate fără gol primit. În total, a bifat 27 de jocuri în actualul sezon. Născut la Buftea, portarul de 1,87 m și-a făcut junioratul la Chindia Târgoviște, formație la care a și debutat ca senior, iar din 2021 a îmbrăcat tricoul Farului Constanța.

Aioani a îmbrăcat tricoul naționalelor U23, U21, u19, U18, fiind selecționat și la naționala mare a României, având 12 meciuri pe banca de rezerve”, se menționează în comunicatul oficial emis de Rapid București.

Marian Aioani are toate șansele ca sâmbătă, în meciul cu Dinamo (ora 20:00), să debuteze în poarta giuleștenilor.

More in Fotbal Intern