Connect with us

Din Voleu

Punctele sunt mai importante decât spectacolul// Paul Papp: „Trebuie să rămânem în SuperLigă. E obligatoriu!”

Victorie scurtă dar prețioasă obținută de Petrolul în fața FC U Craiova 1948, scor 1-0, în prima etapă din cadrul play-out-ului SuperLigii. De altfel, runda 1-a le-a aparținut în totalitate gazdelor.

La finalul meciului de la Ploiești, de o mediocritate absolută, Paul Papp (Petrolul) a declarat că singurul obiectiv este ca echipa să acumuleze puncte pentru a urca în clasament. Fundașul central s-a accidentat în startul partidei și a jucat cu un bandaj în jurul capului.

”Nevoie mare de victorie. Nu e mare diferență de puncte. Jocul prestat nu a fost unul foarte bun, dar contează cele trei puncte. Trebuie să rămânem în SuperLigă. E obligatoriu.

În timpul jocului nu am mai băgat în seamă că mă durea umărul. Contează cel mai mult să acumulăm puncte și să rămânem în SuperLigă.

Foarte mare a fost fericirea. Despre plecarea antrenorului nu vreau să spun nimic pentru că așa s-a decis. Îi mulțumim frumos. Eu unul am avut un raport foarte bun cu el.

A fost o bucurie foarte mare. Un aspect important e că nu am luat gol. Nu fac parte din conducere și nu pot să decid eu. Suntem jucători profesioniști și trebuie să ne facen treaba cu oricine.”, a spus Paul Papp la flash-interviu.

De citit și:

SuperLiga – Play-out// Rezumat Video – Petrolul vs FC U Craiova 1-0// Au schingiuit fotbalul!

Advertisement

More in Din Voleu