Connect with us

Din Voleu

Președintele Petrolului este pesimist// Claudiu Tudor: „Ne gândim către play-out!”

Petrolul Ploiești, locul 10 cu 35 de puncte, și-a cam pierdut speranța obținerii calificării în play-off-ul SuperLigii, deși șanse matematice ar mai fi.

„Lupii galbeni” se luptă cu alte cinci formații: FC Hermannstadt, ”U” Cluj, UTA Arad, Farul Constanța și Sepsi. 

În această dimineață, Claudiu Tudor, președintele prahovenilor, a declarat că echipa sa a ieșit din cursa pentru play-off.

”Este un joc pe care o să îl jucăm pentru suporteri. E imposibil să ne mai gândim la play-off. Cu meciul de azi, începem pregătirea play-out-ului. Sper să depășim momentul dificil de la meciul cu Universitatea Craiova. Nu cred că Steaua (n. red. FCSB) are nevoie de ajutor din partea arbitrilor.

Jucătorii n-au presiune. A fost o dorință comună, dar nu cu o presiune dusă la extrem. Sperăm să facem o surpriză. Dacă vom câștiga diseară, jucăm un ultim meci destul de interesant. Dar acum ne gândim către play-out.”, a declarat Claudiu Tudor la ”Digi Sport Matinal”.

În această seară, la București, pe Areana Națională, Petrolul va întâlni FCSB. Partida va începe la ora 220.30 și va fi arbitrată la centru de Florin Andrei (Târgu Mureș), la VAR fiind desemnat Cătălin Popa (Pitești).

Advertisement

More in Din Voleu