Connect with us

Fotbal Intern

Petrolul continuă cu Florin Pîrvu. Galeriile i-au „destructurat” lui Copilu schema de schimbare a antrenorului!

Au fost zie agitate la Ploiești, înainte și după Sărbătoarea Crăciunului. Unul dintre finanțatorii clubului, Marian Copilu a insistat pentru demiterea antrenorului Florin Pîrvu, însă reprezentanții galeriilor s-au opus.

Potrivit prosport.ro, Copilu a redactat un rechezitoriu la adresa lui Pîrvu, pe care l-a prezentat în absenta acestuia. Fanii au reacționat și i-au cerut finanțatorului o nouă întâlnire, dar de data aceasta la care să fie prezent și antrenorul.

Florin Pîrvu a fost prezent la a doua întâlnire, la fel și președintele Claudiu Tudor. Într-o atmosferă tensionată, Pîrvu și-a susținut pledoaria, însă a încheiat prin a spune că așteaptă decizia de reziliere a contractului.

Surpriză! Seara târziu, Marian Copilu a decis să renunțe la demersul de a-l schimba pe Florin Pârvu și ar fi declarat că acesta este cea mai bună soluție pentru banca tehnică „petrolistă”.

Ieri, Florin Pîrvu a fost informat că rămâne pe poziții și este așteptat să conducă antrenamentele echipei în cantonamentul din Antalya. Reunirea și plecarea echipei este programată pe 3 ianuarie.

Prima partidă oficială din 2024 a Petrolului, locul 10 cu 27 puncte, este programată la 19 ianuarie, pe teren propriu, cu Dinamo.

 

More in Fotbal Intern