Connect with us

Fotbal Intern

Perianu. Unde este Ovidiu Perianu?// Negocieri incomode cu unii jucători pentru rezilierea contractelor

De trei zile au avut nevoie conducătorii Universității Cluj pentru a se pune de acord dacă să comunice sau nu componența lotului deplasat în cantonamentul din Antalya, și… tot lipsește ceva, o informație. Unde este Ovidiu Perianu, under-ul 21 împrumutat de la FCSB?

În lotul de 25 de jucători din Belek/Antalya nu este prezent, dar numele lui nu apare nici în lista celor chemați să-și rezilieze contractele. Deci?

Apropo de lista jucătorilor trecuți pe linie moartă de staff-ul tehnic, pentru rezilierea contractelor. Negocierile cu Andrei Miron și Elvis Manu nu se dovedesc comode pentru părți. Jucătorii își cer drepturile financiare și nu acceptă ca acestea să fie achitate în rate. Așa se aude!

Potrivit site-ul clubului, Ioan Ovidiu Sabău a deplasat următorul lot

  • Portari: Plamen Iliev, Andrei Gorcea, Iustin Chirilă (junior U18).
  • Fundași: Andrei Peteleu, Bogdan Mitrea, Andrei Pițian, Lucas Masoero, Thalisson Kelven, Bogdan Vătăjelu, Alin Techereș (junior U17).
  • Mijlocași: Ovidiu Bic, Gabriel Simion, Kevin Doukoure, Robert Silaghi, Roger Junio, Alexandru Chipciu, Dan Nistor, Doru Popadiuc, Valentin Gheorghe, Marco Fossati.
  • Atacanți: Daniel Popa, Alexandru Cîmpanu, Ianis Stoica, Filip Ilie, Emanuel Baciu (junior U18).

Dorinel Oancea, accidentat pe finalul anului, a fost lăsat acasă. Fundașul se află în plin proces de recuperare.

P.S. Fundașul Alin Techereș, titular în Naționala Under17 a României, prezent în lotul lui „U” în Antalya, împlinește astazi 17 ani. La Multi Ani, Aline!

 

More in Fotbal Intern