Connect with us

Din Voleu

Pentru un al 4-lea transfer, Mihai Rotaru (CSU Craiova) este gata să plătească 1 milion de euro!

Denil Maldonado (25 ani), Pyry Soiri (29 ani) și Anzor Mekvabishvili (22 ani) sunt jucătorii transferați de Universitatea Craiova în această iarnă, primii doi debutând în înfrângerea din primul meci oficial al anului, 1-2 cu Farul Constanța, runda a 22-a.

Patronul CSU Craiova, Mihai Rotaru, a afirmat a că se află în negocieri pentru perfectarea celui de-al patrulea transfer. 1 milion de euro este suma pe care o pune la „bătaie”!

“Suntem în discuţii. Nu pot să vă spun pe ce post. În apărare nu mai ai unde să aduci. Obiectivul pentru acest an este podiumul şi Cupa României. Vom fi mai puternici. Odată cu revenirea lui Screciu şi venirea lui Anzor, georgianul, vom fi mai puternici. Suntem în discuţii şi pentru atac, dar uneori ne lovim de cifre astronomice.

Chiar dacă îţi place un jucător, pe unii nu poţi să îi aduci în România. Nu ai nicio garanţie ca va fi ce trebuie. La ce am discutat, sunt jucători la maturitate sau care au trecut de maturitate, de experienţă. Dar este un risc foarte mare, pentru că vorbim de un pachet salarial care să dubleze maximele din România. Şi atunci, la un moment dat, oricât de mult ţi-ai dori, trebuie să renunţi.

Vorbim de pachetul salarial, nu de sume de transfer. Universitatea Craiova îşi permite să plătească 1 milion de euro pe un jucător. Acesta este nivelul nostru. Dacă noi considerăm că este un jucător de excepţie, noi suntem gata să plătim 1 milion.”, a declarat Mihai Rotaru pentru Fanatik.

În runda a 23-a, Universitatea Craiova primește vizita liderului la zi în SuperLigă. Ultimul succes al „juveților” a împotriva FCSB-ului a venit în septembrie 2022, scor 2-1. Au urmat încă patru meciuri directe, în care două s-au încheiat la egalitate, iar alte două s-au terminat cu victoria bucureștenilor.

Trebuie să murim pe teren la acest meci, adică trebuie să câștigăm. Trebuie să arătăm de ce foarte mulți consideră că avem cel mai bun lot din România. De ce nu arătăm în teren acest lucru? Ăsta este proiectul nostru pe termen foarte scurt. 

El asta face întotdeauna. Nu îmi transmite mie că vrea să bage jucătorii, că asta ar însemna că nu poate să îi bage. Nu! A spus că avem nevoie de jucători care să aibă foame. Noi toți suntem de acord cu asta, a mai declarat Mihai Rotaru pentru Fanatik.

More in Din Voleu