Connect with us

Din Voleu

Pe Marian Iancu îl bate gândul să revină în fotbal: „Mă gândesc să fiu unul din acționarii de la Poli Timișoara”

Marian Iancu (57 ani), fostul patron al Politehnicii Timișoara, a fost eliberat din închisoare în vara lui 2022, după 8 ani petrecuți în spatele gratiilor.

De aproximativ trei luni, Marian Iancu a început să devină extrem de vocal și prețios pentru unele site-uri de specialitate. Opiniile acestuia legate de Rapid București și, mai nou, de Politehnica Timișoara, sunt căutate și apreciate de moderatori/reporteri.

Contactat de Orange Sport, Marian Iancu a declarat că este decis să investească din nou în fotbalul românesc, chiar la Poli Timişoara, clubul său de suflet.

„Sunt foarte atent la Timişoara. Fenomenul fotbalistic bănăţean îl cunosc foarte bine. Ştiu la ce intensitate se consumă fotbalul acolo. Ştiu ce ar însemna impactul construirii unui stadion la nivelul celui care se are în vedere. Iată că s-au depăşit toate etapele necesare soluţiei investiţionale din partea Guvernului.

foto – Marian Iancu – playsport.ro (arhivă)

Din câte cunosc, din primăvară se va începe demolarea vechiului stadion „Dan Păltinişanu”, iar apoi va începe construirea unui stadion, probabil al doilea cel mai mare din țară. Eu cunosc foarte bine ce se întâmplă acolo și cochetez să investesc ca un acționar ponderat, nu majoritar. Mă gândesc să fiu unul din acționarii de la Poli Timișoara. Îi ajut cu experiența mea, cunosc fenomenul de acolo.

Sunt compatibil, ca rapidist, cu spiritul bănăţean. Gândesc la fel cele două galerii, două echipe curate, deci Timişoara este în vizorul meu”, a declarat Marian Iancu pentru Orange Sport.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu