Connect with us

Fotbal Intern

Patronul FC Botoșani vrea demiterea lui Gino Iorgulescu de la șefia LPF și le cere „colegilor” din Superligă să intervina de urgență

Valeriu Iftime s-a săturat de pasivitatea lui Gino Iorgulescu și solicită de urgență intervenția conducătorilor de la Liga Profesionistă de Fotbal pentru a ajuta cluburile din primul eșalon fotbalistic.

Patronul FC Botoșani (foto1) îl vrea demis pe șeful LPF și înlocuit cu Justin Ștefan, secretarul general al forului fotbalistic responsabil de echipele din Superligă.

foto 1// Valeriu Iftime

Într-o intervenție telefonică la emisiunea ProSport LIVE, Iftime a declarat că Gino Iorgulescu (foto  2) privește nonșlant cum marea majoritate a cluburilor sunt călcate în picioare și batjocorite de… sistemul VAR!

„Liga trebuie să intervină. Când pierde CFR, FCSB sau Farul mai sunt ceva reacții dar când pierdem noi…mai zice cineva ceva? Nimic! Este rușinos! Liga trebuie să intervină. Dacă Liga ar interveni la fiecare greșeală…Dacă avem VAR, de ce nu iese ăla de la Ligă să zică ceva? Mă ucide acest VAR.

foto 2// Gino Iorgulescu

Ar trebui să întărim Liga, să îl facem pe Justin Ștefan mai evident, să îi ia locul lui Iorgulescu…Să punem pe cineva să urle, să țipe, să se bată cu toți ăștia pentru toți, nu doar pentru FCSB și CFR. E o lisă de respect față de niște oameni care dau milioane de euro în fotbal”, a afirmat patronul FC Botoșani.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern