Connect with us

Fotbal Intern

Ovidiu Burcă declară că înfrângerea suferită cu Rapid îi va face multe nopți albe

Tehnicianul câinilor roșii a dat dovadă de fair-play la finalul partidei cu Rapid, pierdută cu 0-4, în Giulești. Ovidiu Burcă a recunoscut încă din primele cuvinte rostite la flash-interviu superioritatea etalată pe parcursul celor 90 de minute de catre jucătorii Rapidului.

„Vreau să-i felicit pe cei de la Rapid. A fost echipa mai bună. Ne-au dominat azi la toate capitole. Poate scorul e un pic prea drastic, dar a învins echipa mai bună. Asta e realitatea. Trebuie să avem răbdare. E o înfrângere care mă va ţine treaz câteva zile. Trebuie să acceptăm că e o diferenţă de valoare. Avem problemele noastre, dar trebuie să vedem care e momentul în care suntem, să strângem din dinţi, să ne întoarcem la muncă, la disciplină.

Nu vreau să-i arăt cu degetul pe cei din apărare. Toţi am făcut un meci slab. A venit un gol din penalty, al doilea din fază fixă şi am pierdut echilibrul, ceea ce nu trebuia să facem.

Vom analiza foarte bine. Avem această pauză competiţională şi sper să reglăm din problemele pe care le avem. Noi avem jucători care au venit târziu. Trecerea într-o altă ligă necesită timp, răbdare. E o înfrângere care mă doare, dar trebuie să acceptăm realitatea şi să mergem înainte.

Ne-a învins o echipă care ne-a dominat la toate capitolele. Nu putem vorbi despre multe lucruri bune. După 2-0 am pierdut organizarea, am rămas descoperiţi, toată lumea a plecat în atac. Nu vreau să arăt. Băieţii şi-au dorit, dar atât s-a putut în momentul ăsta.

Nu ştiu care e motivul pentru care galeria nu a fost pe stadion. Nu mi se pare firesc. Atât timp cât vin aici, ar trebui să fie lăsaţi, pentru că face parte din spectacol. Mi se pare un abuz că nu au fost lăsaţi să intre. Pentru faptul că nu au fost lăsaţi să arate acea coregrafie, da, dar ne-ar fi dat un imbold dacă erau alături de noi.

Suntem departe de echipele de play-off. Daţi-ne puţin timp, cred că uşor, uşor vom ajunge aproape de acel nivel”, a declarat tehnicinul lui Dinamo.

Advertisement

More in Fotbal Intern