Connect with us

Fotbal Intern

Omar El Kaddouri a semnat cu CFR pe 3 sezoane// 1,2 milioane de euro ar fi costat tranzacția!

Patronul lui CFR a declarat în această seară că a ajuns la un acord cu internaționalul Omar El Kaddouri (33 ani). 1,2 milioane de euro plătește CFR pentru un contract pe 3 sezoane și comisioanele către diferiți agenți. Nelu Varga a mai spus că acesta este doar începutul unei campanii de transferuri cum nu s-a mai văzut în fotbalul românesc.

Totuși, Omar El Kaddouri a suferit 6 accidentări în ultimii doi ani și jumătate, iar ultimele minute jucate, 12 (!), au fost în vara lui 2023, într-un meci PAOK vs AEK Atena.

Marcocanul și-a reziliat contractul cu PAOK, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, în iulie 2023.

El Kaddouri este o adevărată lovitură. După părerea mea este cel mai bun care vine în ultimii ani în campionatul României. SuperLiga nu a mai văzut jucător precum El Kaddouri. Nu are sens să mai trecem în revistă echipele la care a fost.

Este un super fotbalist și o super lovitură pe care am reușit să o dăm pentru fanii CFR Cluj. Nu am mai văzut un jucător ca El Kaddouri aici. Mai pregătim și alte bombe, vrem titlul și vom întări echipa cum nu s-a mai văzut în fotbalul românesc, veți vedea, a afimat patronul CFR, potrivut Fanatik.

El Kaddouri are 30 de selecții în echipa națională a Marocului și a evoluat la echipe precum SSC Napoli, PAOK Salonic, FC Empoli, Torino, Brescia, Sudtirol.

 

More in Fotbal Intern