Connect with us

Fotbal Intern

Oficial// Zelko Kopic continuă la Dinamo. Cine sunt jucătorii care vor forma nucleul de bază al echipei

Andrei Nicolescu, administratorul special, a anunțat că tehnicianul croat Zeljko Kopic (46 de ani) va continua pe banca lui Dinamo București și în sezonul 2024/2025.

Într-o intervenție telefonică la Radio Gold FM, Andrei Nicolescu a rostit și numele unor jucători de care echipa nu se va despărți.

„Sunt multe de făcut în perioada asta. Kopic este confirmat avem discuții pentru setarea obiectivului, bugetelor, asumărilor. I s-a prelungit contractul automat, avem antrenor în momentul de față, setăm modalități de îndeplinire a obiectivelor ca să știm cum mergem la anul, să nu intrăm în vria din acest sezon.

foto/ fanatik.ro

Noi ne programaserăm să ieșim din insolvență până la finalul campionatului, dar problemele sportive nu au stat cum ne-am dorit, focusul a fost pe acest lucru. Acum, după ce setăm lucruri sportive, trebuie să setăm și ieșirea din insolvență.

Sunt jucători cu contract la Dinamo, o parte bună dintre jucătorii care au format nucleul de bază pentru această parte de campionat. Sunt jucători ale căror contracte au expirat și probabil astăzi sau mâine vom lua decizia dacă-i ofertăm sau nu.

Cu siguranță vă pot spune că Răzvan Patriche va primi o ofertă din partea noastră să rămână încă un an pentru că a dovedit curaj, dorință, muncă și suflet pus în slujba lui Dinamo.

Politic are contract, cu Velkovski am intrat în negocieri, Gnahore are contract. Pavicic s-a simțit foarte bine aici, e deja la Belgrad, avem o discuție preliminară să vedem ce opțiune are Aris pentru el, în contextul în care Aris nu-l dorește sau poate să-l împrumute în continuare, e o opțiune valabilă, Vrem să ne setăm ca obiectiv play-off-ul în sezonul viitor”, a declarat Nicolescu, pentru sursa citată.

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern