Connect with us

Fotbal Intern

Oficial// Raul Opruț a semnat cu Dinamo!

„Câinii roșii” au anunțat transferul sub formă de împrumut al fundașului stânga Raul Opruț. 

Formația belgiană KV Kortijk l-a împrumutat pe Opruț la Dinamo pentru sezonul 2024/2025. Dinamo a anunțat noul transfer prin intermediul rețelelor de socializare.

„Bine ai venit, Raul Opruț! Cluburile Dinamo 1948 București și KV Kortrijk au ajuns la un acord pentru împrumutul pe un sezon al fundașului stânga Raul Opruț.

Născut la Caransebeș, Raul a început fotbalul la Liceul Sportiv Banatul Timișoara și a fost format, mai târziu, de italienii de la Chievo. A ajuns apoi la echipa de tineret a celor de la Genoa, iar 3 ani mai târziu a fost repatriat de FC Hermannstadt.

În sezonul abia încheiat, Raul a jucat 3 meciuri în Liga I Belgiană pentru KV Kortrijk și 20 pentru Hermannstadt (sub formă de împrumut); 19 în Superliga și unul în Cupa României. A evoluat, de asemenea, 87 de minute pentru România, în amicalul disputat împotriva Columbiei, la finalul lunii martie a acestui an.

foto – captură video – gsp.ro

Clubul nostru va avea opțiunea de a-l transfera definitiv pe Raul, începând cu sezonul 2025-2026” , este comunicatul celor de la Dinamo.

În tricoul FC Hermannstadt, pe parcursul a patru sezoane și jumătate, Raul Opruț a strâns 158 de prezențe, a marcat 5 goluri și a oferit 12 pase decisive.

De citit și:

Transferuri SuperLiga Vară 2024/ 19 iunie/ Actualizări zilnice/ A doua zi oficială de Mercato!

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern