Connect with us

Fotbal Intern

Oficial// Rapid București și-a întărit flancul stâng/ Neil Lennon și-l dorește pe Greg Docherty (27 ani, Hull City)

Rapid a anunțat astăzi prelungirea contractului cu fundașul stânga Robert Bădescu (19 ani), cel care a profitat de escapada/suspendarea lui Andrei Borza și a avut evoluții bune în tricoul „alb-vișiniu” al echipei giuleștene. 

Bădescu, a cărui înțelegere cu Rapid expira vara aceasta, a semnat pe trei sezoane!

„Rapid îşi asigură viitorul, prelungindu-i contractul lui Robert Bădescu, unul dintre jucătorii tineri cu o evoluţie foarte bună în sezonul trecut.

foto – Robert Bădescu – FC Rapid.ro

În vârstă de 19 ani, Robert a semnat un contract nou, pe trei sezoane, cu opţiune de prelungire pentru încă doi ani. Mult succes, Robert!”, se arată în comunicatul clubului patronat de Dan Șucu.

Potrivit GSP.ro, Neil Lennon, noul antrenor al formației din Giulești, pregătește primul transfer din perioada de mercato, conform presei de specialitate din Scoția. Ar fi vorba despre Greg Docherty (27 ani), mijlocaș central ce va rămâne liber de contract în această vară, după ce îi va expira înțelegerea cu Hull.

Dochert a evoluat în 15 meciuri în acest sezon de Championship, oferind o pasă decisivă. În prezent, conform transfermarkt, valorează 900.000 euro.

De citit și:

Neil Lennon (Rapid) și-a adus colaborator din Anglia!

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern