Connect with us

Din Voleu

Oficial// Petrolul l-a instalat pe Mehmet Topal/ Contract pe 3 sezoane/ Duminică ajunge la Ploiești

Petrolul Ploiești a anunțat pe rețelele social media că Mehmet Topal, fostul jucător de la Beșiktaș, Fenerbahce, Valencia și Galatasaray, este noul antrenor al clubului. 

Mehmet Topal a semnat un contract pe trei sezoane și duminică ajunge la Ploiești!

”Mehmet Topal, jucător de legendă al fotbalului turc, fost căpitan al naționalei Turciei și al lui Fenerbahce Istanbul, de trei ori câștigător al Superligii Turciei cu trei echipe diferite, Galatasaray, Fenerbahce și Basaksehir, de asemenea fost jucător important al Valenciei în La Liga, este noul antrenor al echipei noastre!

În vârstă de 38 ani, Topal a semnat cu FC Petrolul Ploiești un contract valabil pentru următorii 3 ani și va ajunge la Ploiești duminică, atunci când va face cunoștință cu noii săi elevi.

Îi urăm bun venit lui și staffului său tehnic și le urăm mult succes cu FC Petrolul în anul centenar! Bun venit, Mehmet Topal!”, se arată în comunicatul ”lupilor galbeni”, postat pe rețelele social media.

TREI ROMÂNI VOR FACE PARTE din STAFF-UL lui TOPAL!

„Alături de Topal vor mai fi un secund, un preparator fizic și un analist video. Staff-ul va fi completat cu doi secunzi români, Laurențiu Marinescu și Florin Stângă, plus antrenorul portarilor, Cătălin Grigore. Așteptăm momentan viza pentru unul dintre membrii staff-ului pentru a veni împreună în România, zilele imediat următoare, până în week-end.

Vă spun sincer că nu am stabilit nimic pe acest subiect. Focusul a fost momentan pe clarificarea situației lui Gicu Grozav. Ne-am înțeles să continue la Ploiești, urmează să și semneze contractul.

Vicepreședinte va deveni Pertev Onguner, un fost baschetbalist. El deține și o companie de impresariat sportiv, a mai lucrat în fotbal până acum. Prin el s-au și făcut discuțiile din iarnă”, a spus Cristian Fogarassy, director marketing Petrolul Ploiești, într-un interviu acordat pentru site-ul sportpesurse.ro.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu