Connect with us

Din Voleu

Oficial// Ianis Stoica a semnat cu FC Hermannstadt pentru 3 sezoane și jumătate!

FC Hermannstadt l-a prezentat în această seară pe atacantul Ianis Stoica. Acesta a semnat un contract valabil pentru trei sezoane și jumătate cu clubul sibian.

Înainte de a semna cu FC Hermannstadt, Ianis Stoica a obținut rezilierea contractului cu FCSB!

DECIZIA CNSL din cadrul FRF – 07.02.2024Ș

„STOICA IANIS ILIE vs. FC FCSB SA – Încetare raporturi contractuale. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 07.02.2024. Pronunțată în ședință nepublică în data de 07.02.2024, la sediul LPF. Definitivă.

Ianis este aici! Ianis Stoica e la #FCH!

Ianis Stoica a fost desemnat cel mai bun fotbalist român Under 21 în prima parte a acestui sezon, în care a evoluat pentru U Cluj-Napoca. Pentru clujeni, Ianis a înscris 9 goluri și a oferit 4 pase de gol în toate competițiile.

Pe CV-ul său se mai regăsesc echipe ca Dunărea Călărași, Petrolul Ploiești, Metaloglobus, CS Slatina și FCSB (60 de meciuri, 10 goluri, 6 pase de gol).

Ianis Stoica are 21 de ani, este atacant, dar poate evolua și pe ambele părți laterale în linia ofensivă. Ianis a semnat un contract valabil pe 3 sezoane și jumătate. Tânărul este cotat la suma de 1.000.000 de euro pe site-urile de specialitate.

Ianis Stoica va purta tricoul cu numărul 7 la A.F.C.Hermannstadt, se arată în comunicatul FC Hermannstadt.

De citit și:

Ianis Stoica e istorie la „U” Cluj// Se pregătește să joace pentru FC Hermannstadt

 

More in Din Voleu