Connect with us

Din Voleu

Oficial// Gheorghe Falcă, ex-primarul Aradului, a intrat în acționariatul CFR Cluj!

Gheorghe Falcă, europarlamentar PNL și fostul primar al Aradului, a răspuns chemării patronului CFR Cluj, Nelu Varga, de a i se alătura în acționariatul clubului din cartierul clujean Gruia. 

După încheierea partidei CFR Cluj vs Farul, scor 5-1, Nelu Varga a făcut anunțul oficial, iar Gheorghe Falcă a confirmat imediat la postul Prima Sport 1.

„Eu am fost în spatele echipei UTA când a pornit din Liga 4. Am fost alături de CFR Cluj la toate marile victorii, am fost lângă echipele din Ardeal care s-au bătut cu cele din Regat. Ardelenii se unesc. Am fost alături de Neluțu și când a avut probleme de sănătate.

Neluțu Varga mi-a făcut propunerea, sunt lângă el indiferent de acte. Sunt în actele clubului. Am fost alături de CFR Cluj în Gruia și vreau să mai merg la meciuri în Europa. Mă bucur de această ofertă. Nu poți refuza o ofertă de la echipa asta frumoasă.

mi place Otele, vă dați seama ce sentiment mă încearcă atunci când îl văd pe Otele că marchează, știind că a venit de la UTA. Mi-a plăcut Bîrligea, care sper să fie la echipa națională. Sper că selecționerul se uită la liderii români de la CFR Cluj.

Eu voi mai fi și lângă UTA Arad, primăria sprijină clubul.”, a afirmat Gheorghe Falcă, la Prima Sport 1.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu