Connect with us

Fotbal Intern

Oficial// Dinamo și-a prezentat noul atacant!

Dinamo București a perfectat transferul atacantului kosovar Astrit Selmani, ultima dată la formația israeliană Hapoel Beer Sheva. Selmani a semnat cu Dinamo din postura de jucător liber.

„Bine ai venit, Astrit Selmani! 

Internaționalul kosovar Astrit Selmani (26 de ani), ultima oară la IFK Göteborg, este de astăzi noul atacant al echipei noastre, anunță Dinamo 1948 prin intermediul platformelor oficiale de comunicare. Născut la Malmö, cu dublă cetățenie, Kosovo și Suedia,

Selmani și-a început cariera în fotbalul suedez și a evoluat pentru Ängelholm, Kristianstads, Rosengård, Torns, Varberg și Hammarby, fiind transferat în vara anului 2022 de Hapoel Beer Sheva (Israel). Selmani nu s-a adaptat în Israel, fiind împrumutat, pe parcursul anului trecut, la Midtjylland (Danemarca) și la IFK Göteborg (Suedia). 

26 de goluri a marcat Selmani în prima ligă a Suediei, conform transfermarkt.com, pentru Varberg și Hammarby. 

5 selecții are noul atacant dinamovist pentru prima reprezentativă a statului Kosovo. A jucat 3 meciuri în preliminariile Mondialului din Qatar și a marcat un gol în meciul amical Kosovo vs Burkina Faso.

6 goluri a înscris Selmani în cupele europene, în tururile preliminare Conference League, 5 pentru Hammarby și unul pentru Hapoel Beer Sheva. 

1 trofeu are Selmani în palmares, Cupa Suediei în 2021 cu Hammarby.” se arată în comunicatul clubului Dinamo.

More in Fotbal Intern