Connect with us

Din Voleu

Oficial// Daniel Popa a semnat pe două sezoane cu FCSB!/ „U” Cluj va încasa 300.000 de euro

Final de „telenovelă”! Daniel Popa a semnat un contract pe două sezoane cu FCSB și va avea un salariu lunar de 16.000 de euro, cu 4.000 mai mult decât avea la Universitatea Cluj.

Atacantul dâmbovițean va avea și o primă extrem de generoasă pentru calificarea în grupele unei competiții europene: 80.000 euro! Aceasta este valabilă indiferent de competiție, fie Champions League, Europa League sau Conference League, conform Fanatik.

Miercuri seara, Radu Constantea, președintele ”U” Cluj, a declarat că s-a ajuns la un acord de principiu pentru transferul atacantului Daniel Popa (28 ani) la FCSB.

”La Daniel e o situație diferită, pentru că pe el nu ne putem baza în baraj, are o problemă musculară. Din punctul nostru de vedere, are o clauză de reziliere de 300.000 de euro.

FCSB s-a înțeles cu jucătorul și în această seară s-au înțeles și cluburile pentru această clauză, de 300.000. Este o pierdere. Da, e un acord de principiu. E o șansă și pentru jucător, și-a făcut datoria față de noi”, a afirmat Radu Constantea, la Digi Sport Special.

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu