Connect with us

Din Voleu

Oficial// Dan Șucu s-a întâlnit cu Marius Șumudică!

În cursul zilei de joi, 2 mai, Dan Șucu acționarul majoritar al clubului giuleștean, s-a întâlnit cu Marius Șumudică, aflat liber de contract după despărțirea de Gaziantep. 

După consumarea întâlnirii, care a durat aproximativ o oră și jumătate, Dan Șucu a oferit o primă declrație.

”M-am văzut cu domnul Șumudică, a fost o întâlnire plăcută, de aproximativ o oră și 30 de minute, în care domnia sa mi-a expus ideile despre fotbal, strategia, cum ar vedea lucrurile la Rapid. Dânsul a dorit să mă cunoască, la fel, eu am vrut să îl cunosc personal pe domnul Șumudică, să văd cum gândește… Mi-a lăsat o impresie mai mult decât bună!

foto – Dan Șucu – fanatik.ro

Bineînțeles, dacă o să mă întrebați acum dacă îl punem antrenor pe Marius Șumudică, nu o să pot să vă dau răspunsul. Vom vedea zilele următoare… E foarte important să vedem dacă ne atingem obiectivul. Mai avem o șansă, chiar dacă teoretică. Trebuie să fim focusați sută la sută și chiar dacă procentele de a merge în Europa au scăzut, asta nu înseamnă că nu trebuie să ne jucăm șansa până la capăt, așa cum îi stă bine Rapidului.

Bogdan Lobonț este antrenorul nostru până la finalul acestui campionat, un caracter deosebit. Împreună cu colegii mei vom lua o decizie clară din punct de vedere al băncii tehnice în funcție și de partida cu CFR Cluj.

Marius Șumudică mi-a lăsat impresia unui om echilibrat, se vede că este un antrenor care a câștigat titluri și evident că este un mare rapidist. A fost doar o primă discuție, anunțasem public că mă voi vedea și cu domnul Șumudică și obișnuiesc să-mi țin promisiunile. Am povestit, ne-am cunoscut mai bine, cu toții ne dorim un singur lucru, să găsim soluții pentru binele Rapidului! Dar repet, a fost doar o discuție, nimic mai mult…”, a declarat Dan Șucu, potrivit Fanatik.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu