Connect with us

Fotbal Intern

Oficial// Cristi Pustai a părăsit-o pe Ceahlăul Piatra Neamț/ Ultrașii echipei nemțene i-au mulțumit Profesorului!

Ioan Anton Măzărianu, principalul sponsor al echipei Ceahlăul Piatra Neamț (Liga 2), a anunțat despărțirea de antrenorul Cristi Pustai.

„A fost o înțelegere amiabilă, în condițiile în care la Ceahlăul Piatra Neamț nu se știe exact ce va urma. Cum nu i-am putut garanta continuitatea, l-am înțeles pe domnul Pustai că trebuie să caute un nou angajament.

Îi mulțumim pentru tot ce a făcut la Ceahlăul, publicul a apreciat, dar viitorul este incert.”, a declarat Măzărianu la Metropola TV.

Ceahlăul a pierdut calificarea în play-off-ul SuperLigii în detrimentul FK Cszikszereda, clasându-se pe locul 7, la un punct în urma formației harghitene. În play-out, Grupa A, echipa nemțeană a terminat pe locul secund.

Ultrașii Ceahlăului au ținut să-i mulțumească Profesorului Cristi Pustai printr-un mesaj emoționant, postat pe pagina de facebook – Suporteri Ceahlăul!

„Domn’ profesor, mulțumim pentru tot

Inevitabilul s-a produs și profesorul Pustai și-a reziliat contractul cu echipa noastră. Pleacă de la Ceahlăul omul care ne-a reinventat și datporită căruia am ajuns să practicăm un fotbal lăudat de toată lumea.

Cu siguranță în anumite meciuri se putea mai mult dar faceți un exercițiu de imaginație când vreți să-l criticați pe Pustai și gândiți-vă unde ram dacă nu venea el.

Probabil incertitudinea de acum s-ar fi materializat încă de anul trecut dacă nu apărea Profesorul.

Pentru tot ce ați făcut pentru noi, pentru că eram vai mama noastră și ne-ați ridicat, pentru că ați adus 12.000 de oameni în tribună la un baraj de liga a treia… pentru toate astea și multe altele acum uitate… 

VĂ MULȚUMIM, DOMN’ PROFESOR!”

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern