Connect with us

Din Voleu

Oficial// Cristi Manea a devenit jucător liber de contract/ 2,5 milioane de euro este cota lui de piață!

CFR Cluj a anunțat în această seară de marți, 11 iunie, despărțirea de fundașul Cristi Manea (26 ani), după ce anterior oficializase încheierea colaborării cu portarul Cristi Bălgrădean.

Cristi Manea nu a acceptat oferta clubului de prelungire a contractului!

”Mulțumim pentru tot, Cristi Manea!  Clubul CFR 1907 Cluj anunță încheierea colaborării cu Cristian Manea după ce contractul său a ajuns la final.

Venit în Gruia în vara anului 2017, Cristi a demonstrat, încă din prima zi, că e un adevărat profesionist! Cu 230 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul echipei noastre, Manea se află în TOP 10 jucători ca număr de apariții din istoria clubului.

În cei aproape șapte ani petrecuți alături de noi, Cristi a marcat 10 goluri și a semnat 12 pase decisive, obținând cinci titluri de campion două Supercupe cu CFR Cluj.

Cristi, îți suntem recunoscători pentru tot ce ai realizat alături de echipa noastră, pentru momentele și rezultatele de excepție, și îți dorim multă baftă în carieră.”

În sezonul recent încheiat, Cristi Manea a suferit mai multe accidentări, însă a rușit să bifeze 26 de partide și a punctat de două ori.

Din nefericire, Manea a pierdut lotul României pentru EURO 2024.

 

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu