Connect with us

Din Voleu

Oficial// Costel Gâlcă este noul antrenor al Universității Craiova

În această dimineață de miercuri, 17 aprilie, Universitatea Craiova a anunțat că a ajuns la un acord cu tehnicianul Costel Gâlcă, după despărțirea de bulgarul Ivaylo Petev.

„OFICIAL// Bun venit la Știința, Constantin Gâlcă!  Constantin Gâlcă este noul antrenor al Universităţii Craiova. Tehnicianul a semnat cu Ştiinţa un contract valabil până la finalul sezonului competițional 2024-2025, cu opțiune de prelungire.

Costel Gâlcă – Foto: Facebook – Universitatea Craiova

Din noul staff tehnic vor mai face parte: Dumitru Uzunea – antrenor secund, Iulian Matei – antrenor secund, Ciprian Pruna – preparator fizic.

Din noul staff tehnic vor mai face parte: Dumitru Uzunea – antrenor secund, Iulian Matei – antrenor secund, Ciprian Prună – preparator fizic.

Constantin Gâlcă a mai antrenat în trecut FCSB, Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha, Velje BK, Al-Hazem și Radomiak. Și-a trecut în palmares un titlu de campion al României, Cupa României și Cupa Ligii.

Constantin Gâlcă va conduce în cursul zilei de astăzi primul antrenament în Baza de Pregătire „Ilie Balaci”. Mult succes!”, a transmis Universitatea Craiova, pe Facebook.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu