Connect with us

Din Voleu

Oficial// Bogdan Andone – contract pe două sezoane cu FC Botoșani!

FC Botoșani a postat pe pagina oficială de Instagram un filmuleț în care Valeriu Iftime a anunțat că Bogdan Andone (49 de ani) va rămâne în continuare antrenorul echipei și în următoarele două sezoane. 

Videocliplul (https://www.instagram.com/fcbotosani/) a fost filmat, după cum a spus Valeriu Iftime, chiar în curtea casei lui Bogdan Andone!

„Dragi iubitori ai sportului sau ai fotbalului din Botoșani, sunt acasă la Bogdan și vă dau o veste în premieră: Bogdan va rămâne antrenorul nostru măcar doi ani de zile. Știu că îl iubiți mult, știu că mi-ați dat atâtea mesaje. D-aia am și filmat cu el, să vedeți că suntem împreună și că vine la Botoșani.

Îți mulțumesc din toată inima, Bogdan. Suntem în Liga 1 (n.r. SuperLiga), sunt din nou fericit și dau mesaj tuturor iubitorilor de fotbal din Botoșani că vom continua și că de data asta încercăm să facem o echipă mult mai bună, mai solidă pentru ca anul viitor să nu mai avem aceleași trăiri”, a precizat Valeriu Iftime.

Invitat să spună câteva cuvinte suporterilor FC Botașani, Bogdan Andone a declarat: ”A fost greu, dar prin muncă și speranță că putem face lucrurile bine, cu încredere și credință, am reușit.

Munca și speranța au fost factorii importanți și esențiali. Le mulțumesc și eu în numele meu și al echipei suporterilor, oamenilor care au fost la stadion”.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Din Voleu