Connect with us

Fotbal Intern

Oficial// Bănățencele s-au retras din prima ligă!/ Vezi comunicatul clubului

Poli Timișoara Femina a anunțat că se retrage din SuperLiga Feminină și se va înscrie în Liga2!

Echipa de fotbal feminin din Banat a terminat pe locul patru în campionat, după ce la intrarea în play-off se afla pe prima poziție.

”Am început acum trei ani un proiect ambițios în care am crezut cu toții și pentru care am muncit zilnic. Din păcate, nu am reușit să ne atingem obiectivul. Sezonul trecut am fost atât de aproape de titlul de campioană, pierdut în ultima etapă. Iar în acest sezon, deși păream favoriți la începutul primăverii, ne-am îndepărtat de trofeu etapă cu etapă, terminând pe locul 4.

Ne luăm timp să ne tragem sufletul și să începem apoi pregătirile pentru sezonul 2025-2026, când ne propunem să revenim pe prima scenă a fotbalului feminin românesc.

Mulțumim pentru munca depusă în acești trei ani managerului Mirel Albon și staff-ului său – Petru Țurcaș, Alin Crișanov, Sabina Scurtu, Rodica Bogdan, Musab Al-Qatawneh, Alex Boncu, Gabriela Moț, Nelu Pera, Diana Coltofean. Mulțumim tuturor jucătoarelor care au luptat pentru culorile alb-violet în acest sezon. Tuturor le urăm mult succes în proiectele următoare!

Cei rămași, strângem rândurile. Obligatoriu înainte!”, a comunicat Poli Timișoara, pe Instagram.

Cu o zi înainte, jucătoarea Teodora Meluță, considerată „cea mai frumoasă fotbalistă din România”, și-a anunțat plecarea de la Poli Timișoara Femina prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale.

După o perioadă de 3 ani alături de Politehnica Timișoara, a venit momentul să îmi iau la revedere de la acest club.

Mă bucur că am avut ocazia să fac parte din acest proiect ambițios, dar, din păcate, nu am reușit să ne îndeplinim un vis.

foto/ Teodora Meluță/ Foto – Instagram@teeeomeluta

Am avut ocazia să întâlnesc multe persoane care m-au ajutat să mă dezvolt din punct de vedere profesional și uman, iar pentru asta o să fiu recunoscătoare.

Sper că fotbalul din acest oraș minunat să ajungă acolo unde ar trebui sa fie! Mulțumesc, Poli Timișoara Femina”, a transmis Teodora Meluță, pe Instagram.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern