Connect with us

Fotbal Intern

Oficial// Andrei Miron rămâne căpitanul echipei lui Iftime&Andone

Andrei Miron (30 de ani), revenit în iarnă la FC Botoșani, după ce a îmbrăcat tricoul Universității Cluj, a decis să-și prelungească contractul cu echipa din norul Moldovei până în vara anului 2026. 

În stagiunea 2023/2024, Miron a evoluat în 30 de meciuri – atât pentru FC Botoșani, cât și pentru „U” Cluj) – a marcat două goluri și a oferit o pasă decisivă. 

  • Transfermarkt – 550.000 de euro este cota de piață a lui Miron

”Căpitanul Andrei Miron rămâne pe „Municipal”!

Fundașul nostru central, care a fost ani la rând sufletul vestiarului „roș-alb-albastru”, tocmai a semnat prelungirea contractului cu FC Botoșani, valabil de acum până în iunie 2026.

Produs al celor de la Oțelul Galați, Andrei s-a întors la FC Botoșani în iarna acestui an, după experiențele de la FCSB, Hapoel Haifa și Universitatea Cluj, acceptând să poarte, din nou, tricoul „roș-alb-albastru” și să pună umărul la menținerea echipei în primul eșalon, atunci când mulți credeau că acest lucru este imposibil.

foto – Andrei Miron – transfermarkt

Și-a îndeplinit misiunea, chiar din postura de lider al formației noastre, iar aventura sa alături de noi va continua pentru încă două sezoane. Mulțumim, căpitane, pentru devotamentul arătat pe teren și mult succes în tricoul nostru și în sezoanele ce vor urma!”, a comunicat FC Botoșani pe rețelele de socializare.

550.000 de euro este cota de piață a lui Miron

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern