Connect with us

Echipe Nationale

Nicolae Stanciu: „Veţi vedea o naţională a României curajoasă, cu personalitate şi cu încredere”

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Nicolae Stanciu, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că partida cu Israel, din preliminariile EURO 2024, nu are o favorită certă, cele două formaţii fiind de valori apropiate.

„Am trecut prin multe la echipa naţională în ultimii opt ani. În ultimele opt luni nu am pierdut niciun meci la acţiunile la care am fost prezent, cred eu că forţa grupului este mai mare ca niciodată. Unitatea grupului şi încrederea pe care o avem unii în alţii ne-a făcut să ajungem în punctul ăsta, unde depindem de noi. Noi am creat acest moment, am arătat în Kosovo că putem să ne luptăm în mocirlă, am arătat în Elveţia că putem alerga oricât şi că nu renunţăm niciodată, am creat acest moment, am ajuns unde ne-am dorit.

Va fi un meci greu, nu cred că va fi o favorită certă. Sunt două echipe de valori echilibrate. Noi vom juca acasă, vom încerca să câştigăm mâine, nu se va schimba lucrul acesta. Vom întâlni o naţională bună, cu jucători care joacă la echipe mari în Europa. Nu există o favorită ceartă, dar toată lumea este convinsă că vom face un pas important pentru calificare dacă vom reuşi să câştigăm meciul de mâine. Veţi vedea o naţională a României curajoasă, cu personalitate şi cu încredere”, a declarat Stanciu.

STANCIU ADMITE CA JUCĂTORII LE SUNT DATORI FANILOR, IAR MOMENTUL ACHITĂRII DATORIEI  A SOSIT

„Este un moment important, nu decisiv. Îmi doresc ca mâine mai mult ca oricând să oferim bucurie fanilor României şi să luăm cele trei puncte. Avem mare nevoie de fani şi acum cred că fanii vor veni pentru noi şi trebuie să le oferim ceva înapoi, pentru că am rămas datori în ultimii ani. Acum cred că este un moment bun, avem nevoie de ei, sper să vină şi să ne susţină, să creadă în noi aşa cum au făcut-o de la începutul preliminariilor. Sper să-i facem fericiţi.”, a mai declarat Stanciu la conferința de presă.

 

Advertisement

More in Echipe Nationale