Connect with us

Fotbal Intern

News SuperLiga// Cine pe cine a mai transferat și de cine a scăpat!

Politehnica Iași este aproape de a perfecta cel de-al 8-lea transfer al acestei ierni. Este vorba despre atacantul suedez Kevin Alexander Kabran (30 ani), care a evoluat pentru formația norvegiană Stabaek, recent retrogradată din prima divizie.

Suedezul Kabran a mai jucat pentru formațiile F Vasalunds (Suedia), IF Elfsborg (Suedia), IF Brommapojkarna (Suedia), Den Bosch (Olanda) Start Kristiansand (Norvegia), și Viking Stavanger (Norvegia).

foto//Gsp.ro

Atacantul se află la Iași și urmează să efectueze vizita medicală, apoi dacă totul este în regulă își va pune semnătura pe contractul cu formația moldoveană.

Transferuri făcute de Poli Iași: Bouhenna (Ionikos Nikeas, Grecia 2), Saghiri (Viktoria Koln, Germania 3), Allanzinho (Santos, Brazilia 2), Todoroski (Zalaegerszeg, Ungaria 1), Mihai (împrumut CFR Cluj), Niga (Foresta Suceava) și Bettaieb (Boluspor, Turcia 2).

Mijlocașul slovac Jakub Hromada (27 ani), ultima dată la Slavia Praga, este așteptat la București pentru a semna cu Rapid București. În Cehia a mai jucat pentru Viktoria Plzen, FK Senica, KAC Kosice, Michalovce și KAC Kosice. Înainte de a ajunge în Cehia, a evoluat în Italia, la Sampdoria, care l-a vîndut Slaviei pentru 500.000 de euro.

Cătălin Vulturar (foto, 19 ani), mijlocaș cu profilș defensiv, a fost cumpărat de Rapid de la Lecce pentru suma de 700.000 de euro.

Transferul este aparte, interesant în privința clauzelor. Lecce și-a păstrat un procent de 40% din suma unui viitor transfer, dar poate să-l răscumpere la aceeași sumă!

Vulturar a fost format la UTA Arad, pentru care a jucat în Liga 2, iar în octombrie 2020 a fost cumpărat de Lecce.

Tânărul jucător, cu 3 partide la U21, nu și-a pus încă semnaătura pe contractul cu Rapid, care, potrivit unor informații, ar urma să-l cedeze sub formă de împrumut la UTA.

FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu Sport Team pentru transferul definitiv al tânărului mijlocaș David Parschiv (17 ani). 

FC Botoșani a ajuns la o înțelegere cu atacantul argentinian Enzo Lopez (25 ani), ultima dată la formația ecuaoriană Deportivo Cuenca, pentru care a jucat 26 de partide și a înscris 4 goluri.

Jefferson Nogueira Junior (30 ani) și Giorgi Abuashvili (20 ani) și-au reziliat contractele cu Petrolul Ploiești.

Mijlocașul brazilian Jefferson a evoluat în 26 de partide, trei dintre acestea în Cupa României Betano. În schimb, georgianul Abuashvili a jucat în doar 4 partide, trei în Superligă, și a marcat un gol.

FC Hermannstadt și mijlocașul Cristian Bărbuț au ajuns la un acord privind rezilierea contractului în condiții amiabile.

Materialul va fi actualizat pe parcursul zilei!

De citit:

Ianis Stoica e istorie la „U” Cluj// Se pregătește să joace pentru FC Hermannstadt

Advertisement

More in Fotbal Intern