Connect with us

LIGA a II-a

News Liga2&Liga3// Partide amicale – Transferuri – Rezilieri contracte

Corvinul Hunedoara (Liga 2) a disputat în această dimineață de luni, 12 februarie, ultimul amical din stagiul de pregătire desfășurat în Belek/Antalya. Formația pregătită de Florin Maxim a dispus de FC Andijon (Uzbekistan) cu scorul de 5-0 (2-0), prin golurile marcate de Coman (26), Manolache (30), Bradu (51-penalty, 53) și Hergheligiu (87).

Chindia Târgoviște (Liga 2) a perfectat transferul mijlocașului Răzva Iorga (20 de ani). Acesta a fost împrumutat până la finele sezonului de la formația Kids Tâmpa Brașov (Liga 3, Seria 5).

Unirea Dej (Liga 2) l-a transferat pe portarul Sebastian Moroz (25 ani), ultima dată la CS Tunari (Liga 2). Moroz a mai evoluat în liga secundă pentru Luceafărul Oradea, Astra, Petrolul și Unirea Constanța. În această iarnă, formația dejeană i-a mai transferat pe Alexandru Dulca ( ex- Concordia Chiajna), Albert Hofman (împrumutat de la U Cluj), Alex Militaru (împrumutat de la Poli Iași), Tudor Telcean (liber de contract), Ciprian Călugăr (împrumutat de la U Cluj) și Cosmin Bârnoi (ex- Unirea slobozia).

Cetatea Turnu Măgurele (Liga 3, Seria, locul 1) l-a achiziționat pe fundașul laterl Sabin Iakabfi (22 ani), care și-a reziliat contractul pe cale amiabilă cu CSM Alexandria (Liga 2).

Unirea Ungheni (Liga 3, Seria 9, locul 3), antrenor Florentin Petre, a pierdut partida de verficare disputată împotriva Universitatea din Alba Iulia, din aceeași ligă și serie, însă situată pe locul 4.

Partida s-a disputat în localitatea Moroiești (județul Mureș), pe teren sintetic.

Fotbaliștii CS Peciu Nou (Liga 3, Seria 8, locul 3) au intrat într-un cantonament centralizat, în vederea pregătirii partidelor rămase de disputat. Obiectivul echipei timișene este calificarea în play-off. Cantonamentul va dura 7 zile și se desfășoara în localitatea Ungheni.

Miercuri, 14 februarie, ora 11, CS Peciu Nou va disputa un amical cu CS Ungheni

CS Minaur Baia Mare (Liga 3, Seria 10, locul 10) a anunțat transferul atacantului Paul Batin (36 ani).

 

More in LIGA a II-a