Connect with us

Fotbal Intern

News Liga2&Liga3// Partide amicale și transferuri/rezilieri de ultimă oră

Gloria Buzău (Liga 2) a disputat ieri cea de-a doua partidă de pregătire din cantonamentul pe care-l efecutează în Antalya. După primul amicaj jucat în stațiunea Lara, cu Polonia Varșovia (liga 2), scor 1-1, fotbaliștii pregătiți de Andrei Prepeliță au întâlnit echipa națională U23 a statului Kîrgîrstan, în față careia s-au impus cu scorul de 2-0 (2-0). Golurile au fost marcate de Crișan (18) și Tănasă (34).

CS Crișul Santandrei (Liga 3, Seria 10, locul 4) anunță perfectarea a două transferuri. Ieri, clubul bihorean l-a prezentat oficial pe portarul Anca-Trip, iar astăzi, miercuri 7 februarie, pe mijlocașul central Alex Sorian (foto), care va purta tricoul cu numărul 10.

Mijlocașul ghanez Emanuel Baba Ayine, aflat sub contract cu FC Hermanstadt, va juca până la finele sezonului pentru CSC Șelimbăr. Ayine a jucat până la înteruperea campionatului pentru ACS Mediaș (Liga 3) și a efectuat cantonamentul de iarnă cu formația pregătită de Marius Măldărășanu, dar nu a fost reținut în lotul formației sibiene. 

Viitorul Pandurii Târgu Jiu (Liga 2), interzisă la transferuri (!), a susținut a treia partidă de verificare în cantonaemntul pe care-l efectuează în Serbia.

Gorjenii au terminat la egalitate, scor 1-1, cu FK Vozvodac (Liga 1 – locul 6). Pentru formația pregătită de Călin Cojocaru a marcat fundașul croat Arian Mrsulja.

Viitorul Pandurii: Rob. Geantă – Ed. Croitoru, Mrsulja, Dav. Savu, Godja, Brînzan, Tiihonen, Gîrbiță, Acolatse, Dr. Popa, Alb. Voinea.
Rezerve: Lupescu, Eftimie – Ed. Cojocaru, Toure, Bîrzu, Moisie, Nic. Geană, Nikpalj, Lupulescu, Vulpe și Andreaș.

SCM Zalău (Liga 3, Seria 10, locul 1 ) a anunțat transferul fundașului central Dejan Uzelac (31 ani), ultima dată la Makedonikos- Grecia.

Bine ai venit, Dejan Uzelac!

Echipa noastră a ajuns la un acord cu Dejan Uzelac, un fundaș central în vârstă de 31 de ani cu vastă experiență internațională.

Originar din Serbia, Dejan Uzelac, are 190 de cm și este jucător de picior stâng .

A mai evoluat la echipe din țara natală, Bosnia-Herțegovina, Macedonia și Grecia.

Pe această cale îi urăm „Bun venit” și îi dorim mult succes în tricoul echipei noastre”, se arată în comunicatul clubului zălăuan.

Liderul Seriei 10 din Liga 3 efectuează în aceste zile un cantonament în județul Arad, unde va disputa mai multe partide amicale cu formații din zonă, dar și din Ungaria, cu Szeged și Bekescsaba.

foto// facebook – scmzalau

În această după-amiază de miercuri, 7 februarie, ora 15.00, SCM Zalău va juca contra CS Progresul Pecica (Liga 3, Seria 8, locul 4).

ACS LPS HD Clinceni (Liga 3, Seria 3, locul 3) a disputat marți, 6 februarie, o partidă amicală internațională împotriva formației de Liga a 2-a din Bulgaria, FK Dunav Ruse. Clinceni s-a impus cu scorul de 2-0, ambele goluri fiind marcate de Gabor.

Mâine, joi 8 februarie, ACS LPS HD Clinceni o va înfrunta pe Unirea Slobozia (Liga 2), formație pregătită de Adrian Mihalcea.

Conducerea CSC Peciu Nou (Liga 3, Seria 8, locul 3) informează că a ajuns la o înțelegere cu Marius Matei, căpitanul formației, privind continuarea activității. Obiectivul formației timișene este calificarea play-off! În această iarnă, CSC Peciu Nou l-a pierdut pe Cristian Scutaru, care a ales să joace în liga a doua, pentru CSC Dumbrăvița.

CSM Alexandria (Liga 2) și Gilortul Tg. Cărbunșeti (Liga 3, Seria 7, locul 8) au disputat în această dimineață o partidă de verificare pe terenul PECO, din Alexandria. Gazdele, antrenor Eugen Trică, s-au impus la limită, scor 1-0, prin golul marcat de Alberto Călin, minutul 14.

foto// gilortultgcarbunesti

Pentru Gilortul – formație pregătită de Mario Găman și Boby – acesta a fost cele de-al treilea amical de la reluarea pregătirilor. Sâmbătă, 10 februarie, ora 11.00, Gilortul va disputa un nou amical, cu Jiul Petroșani, colega de serie.

CSM Cetatea Turnu Măgurele (Liga 3, Seria 6, locul 1) anunță că a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu jucătorul Vlad Tudor.

ALTE PARTIDE AMICALE DISPUTATE MIERCURI, 7 februarie:

  • Progresul Spartac (Liga 2, ultimul loc) vs România U19 (echipă experimentală) 2-4

Partida s-a desfășurat pe parcursul a 120 de minute, împărțite pe trei reprize, ultima fiind de 30 de minute. Golurile Progresului au fost marcate de Chirițoiu (penalty) și A. Florescu. Pentru selecționata experimentală U19 a Românoiei au punctat Melniciuc (CS Tunari), Al. Ionică (3).

  • Dacia Mioveni vs CSO Fliași 3-2 (1-0) Marcatori: Garutti (22), M. Dică (73), M. Costea (84) – F. Cioablă (57), Mitescu (89)
  • Flacăra Horezu vs Câmpulung Muscel 1-3 (1-1)
  • Progresul Pecica vs SCM Zalău 2-3 (0-2)

SCM Zalău a câștigat cel de-a patra partidă de verificare din această iarna, scor 3-2 cu Progresul Pecica. Golurile formației zălăuane au fost marcate de Cociș (11), Culda (38) și Nikolic (65).

Partida s-a desfășurat la Pecica, SCM Zalău aflându-se într-un stagiu de pregătire în zona Aradului.

  • Antalya// Sigma Olomuc B vs CSC Șelimbăr 1-1 (1-1). Golul formației sibiene a fost marcat de Ciprian Natea, în minutul 45

De citit și:

A mai murit o echipă – Adio, Foresta! Mulțumim pentru amintiri!

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern