Connect with us

Fotbal Intern

News Liga2&Liga3// Claudiu Niculescu (CSC Șelimbăr) și-a dus jucătorii în Antalya// Sporting Roșiori este în doliu!

CSC Șelimbăr a ajuns în Antalya, pentru partea a doua a programului de pregătire din această iarnă. Tehnicianul Claudiu Niculescu a deplasat în Turcia un lot format doar din 23 de jucători.

Lotul CSC Șelimbăr deplasat în Antalya:

  • portari: Alexandru Roșca, Simion Bumbar, Marius Aldescu,
  • fundași: Cătălin Alexe, Ciprian Natea, Florinel Mitrea, Raul Palmeș, Nestorly Lumbu, Robert Gliga, Darius Cosma, Alexandru Gîț,
  • mijlocași: George Monea, Tudor Călin, Marvin Schieb, Paul Moussinga, Mickael Panos, Casian Soare, Valentin Drăghescu, Gabriel Deac,
  • atacanți: Rodrigo Hernando, Raul Rotund, Stefan Visic, Alexandru Darius Pop.

Cantonamentul formației sibiene în Turcia se întinde până pe 10 februarie, iar în această perioadă va susține patru amicale. Adversarii sunt: TS Podbeskidzie Bielsko-Biala (1 februarie, locul 17 în liga secundă din Polonia), FK Andijon (4 februarie, locul 7 în prima ligă din Uzbekistan), Sigma Olomouc II (7 februarie, locul 11 în liga secundă din Cehia) și FK Sogdiana (9 februarie, locul 11 în prima ligă din Uzbekistan).

Claudiu Niculescu a renunțat în această pauză competițională la 8 jucători: Mitrovic, Vînău (cedat FC Bihor – Liga 3), Năstăsie (plecat la CSM Slatina), Babovic, Berisha, Răducioiu, A. Luca (ACS Mediaș) și R. Crișan (transferat la Gloria Buzău).

În schimb, au fost perfectate cinci transferuri: Visic (Min. Ocna dej – Liga 3), D. Pop (Concordia Chiajna), M, Aldescu (Sporting Roșiori), A. Gîț (Chindia Târgoviște), G. Deac (Gloria Bistrița 2018 – Liga 3).

ACS Mediaș (Liga 3, Seria 9 – locul 2) îl ia cu împrumut pe tânărul mijlocaș Antonio Dumitru (19) ani, de la Politehnica Iași. Formația medieșeană i-a mai transferat pe S.Magyari (25 ani, FK Miercurea Ciuc – Liga 2), A.Luca (CSC Șelimbăr) și M.Petra (Ceahlăul).

Olimpic Zărnești (Liga 3, Seria 5 – locul 1) a disputat prima partidă amicală de la reluarea pregătirilor, la Tărlungeni, cu Ciucaș.

„Olimpicii” s-au impus cu 4-1, prin golurile marcate de Alex Ilie, Vlad Berloiu, Horia Ilie și Ștefan Micliș. Suprafața de joc a fost acoperită de un strat gros de zăpadă.

Sporting Roşiori (Liga 3, Seria 6 – locul 6) a transmis că unul dintre antrenorii săi, cel cu portarii, Eugen Crăciunescu, a încetat din viață.

”Dumnezeu să te Odihnească în Pace, Eugen Crăciunescu!

CS Sporting Roșiori 2008 este în doliu, după trecerea în neființă a celui ce a iubit atât de mult clubul nostru și a pregătit numeroase generații de fotbaliști, Eugen Crăciunescu, antrenor cu portarii și mai presus de acest lucru, sufletul staff-ului nostru tehnic.

Nea Eugen, un profesionist desăvârșit, punctul de echilibru al fiecărui staff tehnic, fost portar la Rapid București, a contribuit din plin la fiecare performanță a fotbalului roșiorean de după retragerea din cariera de fotbalist și la cariera tuturor portarilor pe care i-a pregătit pentru drumul lor în fotbal.

Conducerea administrativă, staff-ul tehnic și întreg colectivul de sportivi din cadrul CS Sporting Roșiori 2008, exprimă gânduri de sprijin și sincere condoleanțe familiei îndurerate! Drum lin către lumina veșnică!”, a comunicat clubul Sporting Roșiori.

Advertisement

Ultimele Stiri

Cele mai citite

More in Fotbal Intern