Connect with us

Fotbal Intern

News Liga2&Liga3// Chindia Târgoviște are un nou președinte. Este city manager al orașului!// Amicale+Transferuri

Chindia Târgoviște (Liga 2) are începând de astăzi, 16 februarie, un nou președinte. Adunarea Generală a Acționarilor a AFC Chindia Târgoviște a luat act de demisia din funcția de președinte a lui Lorin Petrescu și, cu unanimitate de voturi, l-a numit în funcția de președinte pe fostul primar, actualmente City Manager al Municipiului Târgoviște, pe Gabriel Boriga! 

SR Brașov a efectuat în această iarnă numeroase transferuri, în încercarea de a se salva de retrogradare. Aflată pe ultimul loc în Seria 5 – Le, cu doar 4 puncte adunate în 15 runde, clubul brașovean va aborda ultimele patru jocuri din sezonul regular și play-out-ul și cu o noua conducere executiv-administrativă. Horia Pop a fost numit mangaer, Rareș Forika este noul antrenor, iar Mugurel Buga va ocupa funcția de director sportiv 

Achizițiile SR Brașov sunt Brian Lemac, George Todoran, Adrian Stoian, ex-CS Tunari, Robert Burcea și Carlo Danciu.

CSM Slatina (Liga 2) a disputat în această dimineață de vineri, 16 februarie, penultimul meci de pregătire din această iarnă. Divizionara B s-a impus cu 3-0 (3-0) în fața CSO Filiași (Liga 3, Seria 7, locul 3, la egalitate de puncte cu CS Ghiroda), prin golurile marcate de C. Dinu (7), D. Dragu (27) și Ciobănică (36).

foto// facebook – CSM Slatina

În ultimul test înaintea jocului oficial cu Corvinul Hunedoara, formația slătineană va întâlni mâine, 17 februarie, ora 11.00, în deplasare, pe Chindia Târgoviște.

ACS Înainte Modelu (Liga 3, Seria 3, locul 8) va disputa mâine, sâmbătă 17 februarie, de la ora 11.00, o partidă de verificare în compania Viitorul Șuțești, ultimul loc în Seria 2 – L3.

Amicalul va avea loc pe stadionul „Vasile Enache”.

FC Bihor, liderul Serie 8 – L3, l-a transferat pe fundașul Csaba Preklet (33 ani), cu 33 de partide jucate în prima ligă din Ungaria și 239 de jocuri în eșalonul secund din țara natală. Preklet a evoluat ultima dată pentru CSM Târgu Mureș (Liga 3, Seria 9, locul 5).

CSM Cetatea Turnu Măgurele a pierdut amicalul cu CSM Alexandria (Liga 2), scor 0-1. Golulu oaspeților a fost marcat de Dodoi, în minutul 52. 

Șoimii (Axiopolis) Cernavodă (Liga 3) va disputa sâmbtî, 17 februarie, o partidă amicală cu AACS Recolta Gh. Doja. Partida se va desfășura în localitatea Cumpănă, ora 11.00, și se va desfășura pe teren sintetic. 

CSM Focșani 2007 (Liga 3) și Ceahlăul Piatra Neamț au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partifda de verficare disputată  astăzi, vineri 16 februarie. Ceahlăul a deschis scorul în minutul 32, iar gazdele au restabilit egalitatea în minutul 57, prin R. Enache. Amicalul s-a jucat pe stadionul Milcovul.

De citit și:

News Liga2&Liga3// Nume important instalat pe banca Gloriei Băneasa// Amicale+Transferuri!

 

 

 

More in Fotbal Intern