Connect with us

Fotbal Intern

News Liga 2// 24 de „vulturi violeți” în cantonamentul de la Curtea de Argeș

Eugen Neagoe continuă cu CFC Argeș, în pofida unor zvonuri care-l dădeau ca demis și înlocuit cu Nicolae Dică. Astăzi, după cele 8 zile de antrenamente desfășurate la Pitești, „vulturii violeți” au început cantonamentul de iarnă de la Curtea de Argeș. Neagoe a stabilit și programul partidelor de verificare.

”Antrenorul Eugen Neagoe a deplasat în stagiul de pregătire din orașul Basarabilor un lot de 24 de jucători. Printre aceștia se regăsesc portarul Alexandru Silveanu, fotbalist care în prima parte a sezonului a fost legitimat la CSM Slatina, mijlocașul Isaac Nortey, jucător împrumutat de la CFR Cluj, dar și trei juniori din propria pepinieră: Alexandru Dinoci, Andrei Stoica și Adelin Mircea. Cu alb-violeții nu a făcut deplasarea fundașul Esteban Orozco, plecat cu reprezentativa Guineei Ecuatoriale la Cupa Africii pe Națiuni”, se menționează în comunicatul clubului.

Lotul deplasat de Eugen Neagoe în cantonamentul de la Curtea de Argeș: 

  • portari: Cătălin Straton, Andrei Bucur, George Micle, Alexandru Silveanu,
  • fundași: Andrei Tofan, Ionuț Balaur, Adrian Scarlatache, Radu Ciuciulete, Mario Tudose,
  • mijlocași: Dorian Bertrand, Ionuț Rădescu, Florian Haită, Cristian Balgiu, Patrick Dulcea, Robert Boboc, Mario Mitoi, Isaac Nortey, Alexandru Dinoci, Andrei Stoica,
  • atacanți: Yanis Pîrvu, Bogdan Rusu, Valentin Buhăcianu, Milcho Angelov, Adelin Mircea.

În această iarnă, alb-violeții au programate 7 amicale, primele două cu adversari de eșalon inferior, iar următoarele cinci cu colegele din Liga 2.

”Vulturii violeți” vor întâlni în amicale următorii adversari: AFC Muscelul Câmpulung (Liga 3, 30 ianuarie), Flacăra Horezu (Liga 3, 1 februarie), Concordia Chiajna (Liga 2, 3 februarie), Metaloglobus București (Liga 2, 7 februarie), CSM Slatina (Liga 2, 10 februarie), CS Mioveni (Liga 2, 13 februarie) și Steaua (Liga 2, 17 februarie).

More in Fotbal Intern