Connect with us

Fotbal Intern

Nervii lui Ovidiu Burcă au început să cedeze// Tehnicianul lui Dinamo le-a cerut jurnaliștilor să nu-l mai întrebe despre demisie!

Ovidiu Burcă, tehnicianul echipei Dinamo București, s-a prezentat la flash-interviul de după meci într-o vizibilă stare de nervozitate. Cea de-a patra înfrângere consecutivă și fără gol marcat și-a pus amprenta asupra discursului, Burcă cerându-le jurnaliștilor să nu-l mai întrebe despre demisie sau demitere.

„Este foarte îngrijorător, pentru că atunci când ești la Dinamo și pierzi patru meciuri la rând e un moment foarte greu. Știam că va fi greu, mă așteptam totuși că poate fi diferit. E foarte greu. Atunci când adversarul nu marchează, marcăm noi ( n.red. în propria poartă!)

Știam că Oțelul are un joc foarte direct, că sunt foarte agresivi pe mingea a doua, nu trebuia să intrăm în jocul lor. Nu am avut calmitate, luciditate. Sunt meciuri din care învățăm. Din păcate, s-au adunat înfrângerile. Ceea ce e cel mai important la o echipă, încrederea, din păcate, noi nu o avem. E foarte greu când vin jucătorii pe parcurs, când schimbi foarte mulți jucători, e greu să creezi acea unitate de care o echipă are nevoie. Încă nu simt că acest grup are forță.

Burcă a lăsat impresia că nu se gândește (încă) la demisie!

„Nu mă mai întrebați, nu îmi mai puneți întrebarea asta. Întotdeauna suntem presați, nu de anumiți oameni, ci de rezultate, pentru că la Dinamo nu se acceptă înfrângerea. Am spus de la început că e nevoie de puțin timp, dar timpul ăsta e limitat pentru antrenori. Meseria de antrenor e o meserie în care trăiești de pe o zi pe alta. E meseria pe care mi-am ales-o, dar nu mă mai întrebați despre demisie că nu e momentul. Dacă cei din conducere consideră că eu sunt problema, eu nu am absolut nicio problemă, stăm la masă și discutăm. Oamenii știu foarte bine în ce moment am venit eu aici”, a spus Ovidiu Burcă, la flash-interviul de după meci.

Advertisement

More in Fotbal Intern